- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Kedves balátom.
Én nem csak úgy írtam be, hogy x121e, hanem rendes type alapján. valami ilyesmi volt, hogy x121e 3501 68G
és a kis buzi csak inteles drivereket hozott fel. Persze, tudhattam volna, hogy amd-s a config, de attól a wifi végül is még lehetett volna inteles. Bazzeg, 275 MB (!) volt az intel driver.Amúgy a dummies verziót is kipróbáltam, sorozatszám alapján, és képzeld, azt mondta, hogy nem létezik ilyen.
Lehet, hogy hamisított notit vett a nőm?a lényeg, hogy nem hozta föl a megfelelő dolgokat, hanem nekem kellett megszereznem. Másrészt a neten is találtam hasonló kommenteket, ti. hogy van, aki 1 napot cseszett el ezzel.
-
NoLF
veterán
vazze
látszik hogy ma este korán végeztem, le is gurult azóta egy pár ilyen és olyan sörital
a fene se nézte a nicket, mea culpa!
bandus: egészség! sajnos hiába vagyok körbevéve folyamatosan jobbnál-jobb italokkal skóciából, írországból, kanadábó, amerikából, japánból, én nem szeretem a single malt whiskeyket és társait, csak a bourbon megy... ezért nem akartam belevau
-
concret_hp
addikt
ez is mosolygott, csak nem pont akkro kellett volna a mosolynak röhögésbe hajolnia amikor mondta, hogy majdpénteken. egyébként még nem votl bajom velük, igaz ebben a boltban még nem is vettme át cuccot korábban.
sőt ha ketten vannak 20 vevőre meg tényleg ott van 3 raklap könyv egyesével még arr ai s azt mondom oké, csak nem ez vót' az arány -
parandroid
félisten
Ezt anno úgy oldották meg (nem tudom, működik-e még valahol ez az üzleti modell), hogy a lányokat utaztatták a fogyasztási helyre meghatározott időközönként. A mai világban meg eleve ott az ebay, ha valakinek olcsón és gyorsan vákuumcsomagolt maláj kurvákra fáj a foga, úgyhogy nem is kell a teljes készletet utaztatni, csak az adott rendelést.
Szóval a logisztika ne legyen gond, minden megoldható, különösen a szolgáltatószférában, és egy bizonyos, megfelelően jelentős anyagi erőforrás birtokában.
p
-
-
degu
senior tag
Valóban!
Ilyen nincs!
Olvassátok el a hivatalos kormánnyilatkozatokat,és az - mint megbízható forrás- megmutatja a valóságos helyzetet.
/10 millió magyar érdekeit képviselik,termelik az új munkahelyeket,mint a gombát,dübörög a gazdaság,soha nem látott fellendülés,és jólét fog beköszönteni - most- hogy a magyar nép 2/3-a /27%/ voksolásával bebizonyította,hogy a fityesz,és prófétája, ragyogó munkát végzett eddig,és ezután még jobbat fog,amire méltán büszke a rátermett,hatékony kabinet.A nemzet egységes! Felsorakozott,egy emberként-Európában példa nélkül állóan, a kormány megett./
Ámmen ! -
BlacKSouL
addikt
Az, hogy előadó tanárként mit adott elő azon az előadáson, nem feltétlenül függ össze azzal, amit egyébként politikusként képvisel, valahol máshol. Az előadása nekem nem fájt. Nem a politikusságát jellemeztem, nem is az volt előtérben.
Mivel korábban semmiféle pozitív vagy negatív benyomásom nem volt róla, ezért felém az első megnyilvánulása éppen pozitív volt.
Mindazonáltal a második előadására már sajnos elővette a kampányszöveget, és az már nem is tetszett.
És így már nyilván árnyaltabb a kép.Mivel egyetemi előrehaladásomat fogja legalább egy jeggyel elősegíteni, kénytelen vagyok szelektálni, elvonatkoztatni a politikai résztől, és a szakmai elvárásra koncentrálni. Aztán ez úgyis csak egy félévnyi tárgy.
-
fasyrt
őstag
A wiki azt mondja, hogy Törökország illetve a Török Köztársaság közvetlen története az első világháborút lezáró Párizs környéki békeszerződésekkel, az Oszmán Birodalom bukásával és a török függetlenségi háború kitörésével kezdődik, melynek következményeképp 1923. október 29-én kikiáltották a köztársaságot.
A népírtás és Kemal fellépésének kezdete is még az Oszmán Birodalom végnapjaira datálható, a '19-el még kora is voltam. Ettől függetlenül tragikus momentum a török történelemben.
-
csapos2
addikt
Kérlek szépen. A nyúlon túl az a kedves kis jószág van, amit a köznyelv sündisznónak hív. De én elárulom neked, ez az állatka nem szereti, ha ledisznózzák. Amit én meg is tudok érteni. Hiszen a disznó az egy elég koszos élőlény. Persze sütve nem rossz. Nade próbálj meg egy tüskés malacot megsütni... Pfúj... én nem csinálom többet.
Blekinek, mint mindig most is igaza van. Az említett testüreg is igen kellemes, bár nem a nyúlé. A mélységéről, meg csak annyit tudok, hogy változó.
-
tbs
addikt
P780. NEM a memóriafájdalom miatt, hanem hogy NE csináljon olyat, amit NEM akarok. Controll freak for security. És melák mongya jól: hiába tud a google mindenre választ, ha nincs energiám az optimális megoldás előtúrására.
Köszi amúgy a reakciót.
Root + greenify az jó..?
-
parandroid
félisten
Ja, nem figyeltem, megszoktam, hogy alulra kerülnek a frissebb dolgok. Mindegy, a véleményem fenntartom, nem csak abban, hogy dícséretes ez az empátia, de abban is, hogy a hölgy nem fog ugyanilyen szívhez szóló választ kapni - vagy ha igen, az (még) sokkal kevésbé lesz őszinte.
p
-
bobsys
veterán
a kartyat a citi bank adta es ma a fiokban lattam a plakaton, hogy hasznaljam a kulfoldi citi fiokban, mert az nekem jo lesz es probaltam megkeresni, hogy milyen arfolyamon szamolnak ha mar ingyen adjak a keszpenzfelvetelt a kulfoldi fiokjukban, de szamomra ez az info megtalalhatatlan
-
fokukac
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
halleluja, testvér!
kifele menet ne felejtsd el a perselypénzt, tartozol vele vezérednek.concret_hp: Nőkkel itt most az a baj, hogy nagyon magasak az elvárásaim velük szemben. Olyanok, amiket saját magam sem tudok teljesíteni. Tehát aki megüti a szintet, annak nem kellek.
-
parandroid
félisten
Arra a hozzászólásra szándékosan nem reagáltam, egyrészt az előttem szóló mindent leírt, másrészt ne akarok flame-wart.
Kiegészítésként annyi, hogy tisztelet és becsület (Zsolti, a béka mellett) azoknak, akik akármilyen okból kiállnak a fentiekért, én inkább leszek bátor, jó Sir Robin. Főleg azért, mert, amint írtam, a kiállásban sem látok sok perspektívát, már azon túl, hogy megbuktatunk egy hatalomittas idiótát, merthogy ezzel utat csinálunk valami olyannak, ami szerintünk a kisebb rossz. Tényleg nincs jobb ötletem, de ebben meg nem hiszek.
Amúgy jöhetnek a fogadások a kormányzati és oligarchai magángépbeszerzések fellendülésének mértékére Mo-n (esetleg a nemzeti légtársaság megbízható káderekkel való újraindítására), merthogy ezek azért figyelnek és tanulnak, és ugye az lejön a szomszédoknál történtekből, hogy a saját repülő életet (és ami ennél is fontosabb: felbecsülhetetlen vagyont) menthet.
p
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Tim, te úgyis jössz nekem egy sörrel, amit én kétlek; a montoja pedig úgyszint szomjas; a másik gepárd széthúz és osztrák tájakat mutat; az úriember búcsút int, de itt a szíve; a selyemfiú nyomdokaiba akar lépni; a sárkány tüzet okád; a két külfődi kékinges infómatikus egyike hamarosan közeleg; a zöld fejűek példát mutatnak; lányokat pedig mindig szívesen látunk.
Szóval mikor ülünk össze a páratlan magyar fővárosban végre?
u.i.: Bocsi motkány, te is hivatalos levöl például.
-
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest