- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
NoLF
veterán
a kolbászból való kerítést nem itt kell keresni
most csak egyszerűen a túlélést kell megalapozni. egyébként van felvétel, de sajnos kétlem, hogy bármelyik helyre beilleszthető lennél.
sales kell, lehet, hogy szervizes is, call-center és sales asszisztens mindenképp. komoly, felelősségteljes, megbízható, és csapatba illő.
-
-
-
Anno tanítottak, de hol van az már...
Tildy: Uhh, Kidus-ról teljesen megfeledkeztem... Mea culpa, mea maxima culpa!
Amúgy csak azért kérdeztem, mert azt, hogy valaki nő, nem tartom kizáró oknak, sőt. Nálunk a patikában a lányok időnként úgy szétcsapnak a kanok között, hogy csak lesünk...
-
-
-
-
Pedig itt a lényeg: "Márpedig a vérzékenységgel született csecsemőt a születésétől kezdve kezelni kell."
Egyéb ok: Mennyi sérülést össze tud szedni egy kisgyerek... A hemofíliásnál pedig lassabban áll el a vérzés, kezelés ide, vagy oda. A többi kitalálható.Az itthoni dolgokról: Vagy csak nem tudunk róla?
-
Igen. De erre már írtam, hogy a szoptatott csecsemő képes megfertőzni az édesanyját, aki pedig a nemi aktus során továbbadhatja az apának. Márpedig a vérzékenységgel született csecsemőt a születésétől kezdve kezelni kell. Ha pedig az apa is beteg (nem feltétlenül kell annak lennie), akkor ő is fertőzhette az anyát, aki így kettős veszélynek volt kitéve.
-
Na ezt nézd meg még egyszer! A szöveg a következő: "Több ezer vérzékenységben szenvedő beteg halt meg, és a családtagjaik is, mert megfertőződtek." Tehát szó nem volt arról, hogy a gyermek fertőzte meg a szüleit, noha egy még szoptatott csecsemő az édesanyjával simán megtehette volna ezt.
-
Pedig könnyen levezethető. A hemofília (vérzékenység) egy X kromoszóma által hordozott recesszív öröklődésű génhiba. Ebből kifolyólag a férfiak betegek (mivel az X kromoszómabeli rossz génnek az Y kromoszóma által nincs jó párja), míg a nők hordozók és örökítők (mivel az egyik X kromoszóma génhibáját elfedi a másik X kromoszómában meglévő jó gén), de nem betegek. Így a fiúgyermek esetében kezelni kellett az apát is, aki szeretkezve az anyával máris megfertőzhette azt AIDS-el (mivel nem tudott róla).
-
NoLF
veterán
"Az egyik leginkább ismert belga sörrõl nem kevesebbet mond a fõzde, minthogy a világ legjobb sörének választották...Ha nem is minden sörök legjobbika a fõzet, igencsak rendben van a rózsaszín elefánttal fémjelzett sör. Szemet gyönyörködtetõ arany színnel kerül a tulipán pohárba, hogy rajta egy erõs, tömör és szivacsos állagú, hófehér habkorona fejlõdjön. Amolyan klasszikus belga ale illatfelhõ tudatja velünk, elvárásaink magas szintre tehetjük. Korianderes, édeskés és malátás-alkoholos aromája rögtön arra késztet mindenkit, hogy megkóstoljuk a nedüt. És a magasra tett lécet rezgés nélkül viszi a sör, finom és kiegyensúlyozott harmóniájával, a már várt édeskés-malátás, mellette korianderes zamatával elvarázsol minket a sör. Ezután már csak a Nocturnumot kell megkóstolni..."
A kwakról nem találtam, de azért az is 8 %-os, viszont tiszta és nagyon könnyen fogyasztható, a delirium tremens nekem kicsit túl szénsavas, de az ízében sokkal frissebb, gyümölcsösebb mint a komoly kwak.
imádom őket, de most csak egy soproni fekete démon próbál vigasztalni... főleg, hogy pár fórumtárs pont deliriumot kortyolgat nélkülem a snaps galériában... :|
-
kételkedem
addikt
A sörszakértő közöttünk még mindig NoLF, így továbbítom neki a kérdést:
NoLF, "Ezek milyen ízű sörök? Főleg az első érdekelne"?A Deliriumnak csak a borítása ilyen rendhagyó, az üvegben háromféle élesztővel készült belga sör lakik.
Bon3ss: szerintem Bp-n kívül az ország többi részén nehezen lehet beszerezni. Innen meg lehet rendelni, de nem valami gazdaságos megoldás
Aktív témák
Hirdetés
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest