- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Str8 sk8r #15769 üzenetére
Csináltam volna, ha valami normális telefonom lenne, és nem egy szar SE W300i
Ráadásul a mikrofon is kiszakadt belőle, szal így csak headset-tel tudok beszélni a telóval
De készült egész estés videó a buliról, majd azokat leszedem vagy elkérem a szervező DJ-ktől!
Majd a partypeople.hu-n lesznek a képek -
Algieba
őstag
válasz
Str8 sk8r #15766 üzenetére
Ha derült nálad az ég és van egy kis távcsöved, akkor a Regulustól indulj el a Rák csillagképben található Jászol nevű nyílt csillaghalmaz felé. De nem kell túl messzire menned a fehér-kék csillagtól nyugati irányba, mert szinte egy látómezőben van a Regulus és a Lulin-üstökös. Az üstökös felismerhető, mert halvány, elnyújtott ködpamacs, halványabb fele a csóvája, fényesebb része a feje.
-
venember83
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #15717 üzenetére
Nem nagyon tudok olyan esetről, amikor valaki megvakult volna. Olyanról viszont elég sokról, akinek később is szüksége volt szemüvegre. Ez egyénenként változó, sajnos nem nagyon lehet kijelenteni, hogy tuti módszer a szemüveg leváltására.
15718: Egyik orvos sem garantálja a szemüvegmentességet, csak valószínűsíti.
-
NoLF
veterán
-
Algieba
őstag
válasz
Str8 sk8r #15538 üzenetére
Átlagos, egyszerű, lassan folydogáló életem van. Az agyam viszont sokkal nagyobb kapacitással rendelkezik, ráadásul túl jó benne a videókártya és virtuális meghajtó
Ezért aztán az életem egyszerűségét túlkompenzálja színes, részlet és esemény gazdag álmokkal.Pl. csúcs volt, amikor egy sárkány szárnyainak a mozgását láthattam, végre megfigyelhettem az izületek és izmok mozgását.
Akkor ott vannak a csodálatos tájképek, a városok. A világűr. Fura alakok. Szórakoztató helyzetek. Fantasztikus lények. A vámpírok. Örökre beköltözött a tudatalattimba Rice néne pár figurája. Bár a legutóbbi álmomban Lestat oly lehangolt volt és öreg.
Akkor az operaház fantomjának külön operaháza van, de amióta egybeolvadt a tudatalatti én kivetítésem a kitalált figurával, azóta nem hallottam énekelni. A saját kitalált operaházamban átmegyek a falakon. Legutóbb gyönyörű volt az eddig nyomasztó hangulatú ház. Fényárban ragyogott a nézőtere és végignézhettem a menyezeti festményén is.Akkor ott vannak a repülős álmaim. Amikor szárnyak bomlanak ki a hátamon és csöppet sem rémít a magasság.
Vagy a történeteket elmesélő álmaim, amikor kép és szöveg, valamint önmagam mesélő hangja keveredik egybe és csak ámulok és bámulok álmomban, hogy ez mennyire jó.
Vagy amikor egy kitalált figurám hirtelen alakot ölt, és látom őt mozogni, beszélni.Melyik volt életem legjobb álma? Maga az életem a legjobb álmom, amint kint állok a kertben egy zivatar után, nézem a távozó felleget, a szivárványt, érzem a növények illatát, a föld páráját, és minden annyira tiszta és élő, hogy ezer álmom sem ér fel vele.
Szerk.: És most bújok a paplan alá, mert délelőtt fel szeretnék kelni. Remélem, békén hagynak az őrült álmaim!
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
Reggelre gondolva pedig, szép napot mindenkinek!
-
Algieba
őstag
válasz
Str8 sk8r #15491 üzenetére
Hmhm. Most önmagam ellen beszélek, és szegény E66 ellen, de ha már van 40e-d telefonra, már ennyiért kapsz nagyon jó mobilokat.
65e sok egy telefonért. Bár mobilőrült vagyok, de soha nem mentem 30e fölé, bármennyire mardosott a mániám.
Pedig rendesen meg tud bolondítani. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #15477 üzenetére
ejj no, fiatalok... az on topikban szakmai dolgokról beszélgetni
ahelyett, hogy mennétek pl. a milyen mobiltelefont vegyek topikba, ahol többet ér egy hsz
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #15460 üzenetére
no nézzük akkor a rovat második részét (de csak akkor, ha megígéred, hogy az ó betűt egy darabig csak nagyon ritkán fogod használni, mert rendszeresen ott használod, ahol nem kellene...)
szóval imre: szeret nagyon sokat jószándékúan, de nem a tárgyhoz kapcsolódóan beszélni. hogy nők is legyenek: enikő: nagyon határozott jellem, és ami a legszörnyűbb, általában igaza van. az erzsébetek az anyák megtestesülése, mindenkiről gondoskodni akarnak, de nem mindig jön össze. a máriáktársaság előtt kedvesek, konstruktívnak látszanak, jó ötleteik vannak, viszont négyszemközt szertik a másikat hátba támadni. a zoltánok és a gabriellák mindent nagyon a lelkükre vesznek, nagyon nem akarnak hibázni, ha mégis becsúszik egy-egy tőlük független hiba, akkor hajlamosak személyes kudarcként megélni. a ferencek jó elméleti szakemberek, de eléggé "fogjuk meg, és vigyétek" típusúak. tiborék tűzön-vizen át is végrehajtják, amit kigondoltak, csak apró részletekben hajlandóak eltérni tőle, akkor is, ha alapvetően hibás az egész elképzelés. alapvetően vidám beállítottságúak, és minden hülyeségre rávehetők a zsoltok. a csabák csendesek, de néha sunyik, szeretnek információt szelektíven megosztani.
kis nem-reprezentatív keresztnév-felmérés című rovatunk második részét olvashatták. a reklám után visszajövünk
más is folytathatja, szerintem jó poén
ps: akinek nem inge, ne vegye magára, különösen, ha nem jó tulajdonságot írtam. ha viszont magára veszi... akkor érdemes elgondolkodni rajta.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #15457 üzenetére
úgy ismered te a pétereket, hogy van egy kis szabadidejük? ahány pétert én ismerek, azoknak nincs. csakúgy, mint az andrások, akik állandó időzavarban élnek, de azért, mert aminek nekikezdenek, azt meg akarják csinálni rendesen. a józsiknak hellyel közzel, a lacikat meg meg lehet győzni, hogy legyen szabad idejük. a gáboroknak meg akkor van, amikor ők akarják
kis nem-reprezentatív keresztnév-felmérés című rovatunkat olvasták.
-
Algieba
őstag
válasz
Str8 sk8r #15250 üzenetére
Köszi!
Azért a kép csalóka. A tizenévesek már csókolommal köszönnek.
Ez viszont nem zavar. Megadják a tiszteletet, ami jó.
Különben is, már öt évesen 80-nak éreztem magamat. Amolyan kortalan figura vagyok.***
Ki ne maradjanak a mobilos hírek: a fekete penge V3-mat elcseréltem egy narancssárga U6-ra. Jelenleg az ezüst sütimet pihentetem.
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #15190 üzenetére
Szia!
Nem volt szerencsém még megnézni, de most megyek és jól... megnézem.
Szia Pisztillus!
Elsőre elnéztem, júliusnak olvastam, már kezdtem gépelni, hogy akkor egy nagy sörözés illő lenne, de mivel én július 11-én születtem. Így csak egy szerényebb sörözés lehetséges!
-
Ramius
őstag
válasz
Str8 sk8r #14893 üzenetére
Hát mivel a pioval írtam többet, így nyilván a hibák nagy részét is ő követte el. De hozzá kell tennem, hogy ebben vannak áramszünetes lemezek is, ugyanis hihetetlen érzékem van ahhoz, hogy pont akkor kezdjek el lemezt írni mikor jön egy pillanatnyi áramszünet
Tudom szünetmentes kő', de nincs rá pénz. -
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #14353 üzenetére
HI!
mar 2008igencsak vekonyka vot egesz evben, /2007 karacsonyara annyi gep volt hogy nov kozepen vegen marcsak aszt raktam ossze ami eppen meg volt a nagykerben/ 2008 karacsonyara 2(!!!) gep volt de alkatresz az szinte amit csak artal vot boseggel, /2007 dec 10-re teljesen kikeszutlam es lefaradram 2 het stabil fekes egy enterovirus miatt ami igencsak erdekes tuenteket produkatl/ 2008 nem vosetl meg. ezek maganso gipek, ceges esetben annyira nem lehet vitatkozni, kell akkor kell /de azert ott is csokent a forgalom,/ meg leginkabb a laptotyokon lehetett erezni hogy kitolasok voltak ill. a betervezett izet kisse meg kelelt huznyi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #13888 üzenetére
HI!
na de kollega Guggol???:- )))
ct4830 mitn anev is mutassa creativ technologies 4830as krealmanya, ami live! value neven az esmertebb:- ))) amugy meg: bofudv
neduddki
mod: 2ora orthso utan a dg43nb e5200 box-os hutovel /~880rpm/ ekmeny 50fok tpm es ah jol tevedek akkor a prozi is 50fok-os hazugsag alatt van:- )
meg kene kersnyi a q9450es hutijet vhol hogy azhhoz mit szo?:- ) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #13883 üzenetére
ez egy ilyen rendszertelepítő nap... most megy a notira az ubuntu 9.04 alpha4. csak mivel hétvégére lelassul a net, ezért még van a frissítésből hátra vagy 1 óra. kiváncsi leszek rá, hogy merre fejlődött...
tegnap meg wint telepítettem, és cserébe nyaklevest kaptam
azt már meg is ettem. a gombás pulykatokány még rám vár...
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #13606 üzenetére
én is a nyarat kedvelők amúgy se szűk táborát erősítem. a tél már csak anyagi szempontból se jó: a jövő 7n villamosbérletet kell vennem (vagy hetijegyet), mivel hidegben-hóban nem jó bicajozni. a fűtésszámláról nem is beszélve...
más: válassza ki a helyes választ az alábbiak közül:
a: igen
b: nem
c: leginkább mégiscsak pék.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest