- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Psychonaut
veterán
A zagyammal már eddig is gondok voltak.
SZERK: kuki: Gugli első találata, nem tudom, működik-e.
-
Psychonaut
veterán
Nem kell reklámozni ez igaz. De amíg valaki, mint Algieba tényleg csak Opera Minivel "nyúlja le" az adott (nem védett!) hálózatot, az szerintem nem elítélendő. Viszont ha valaki egy jelszóval védett hálózatra csatlakozik illetéktelenül, az már nem pofátlanság, hanem bűncselekmény.
-
Sipi16
őstag
Miért is?
Figyelj aki egy év alatt nem jött rá, hogy hogyan lehet levédeni a hálózatát azzal mit csináljak? Még a routernek is a gyári "admin" jelszava van. Úgy vettem észre, hogy amikor nem használja akkor egyszerűen csak kihúzza és amikor kell neki akkor meg visszadugja.
Be: látom a visszaolvasás nem vált az erényeddé. A szomszéd netén lógok néha.
-
Gratulálok, használd egészséggel!
Psychonaut: Ez jó kérdés, hosszú szünet után kezdek újra linuxozni. A Jaunty-val gyakorlatilag nincs sok tapasztalatom... Meg amúgy is KDE-vel használom, amiből a Jaunty-ban a 4.2 van, míg a Karmic Alpha (mert ez még az) a 4.3-t tartalmazza. Ezek között meg már kinézetre is van különbség. A motorban meg biztos sok változás van, de ezt - mint egyszerű felhasználó - nem feltétlenül veszem észre.
-
Algieba
őstag
Igen, már egészen nagy kupac wifi van a szobámban. Hu, mennyit loptam.
Ha zavarná az illetőt a pici adatforgalom, amit az Operaminivel generálok, akkor lezárhatná. Tegyen rá lakatot. Megvagyok wifi nélkül. Van mobilwebem, kábelnetem is. Most csak a G900as miatt lógok más hálózatán. -
-
venember83
nagyúr
Attól függ. Bizonyos esetekben ne legyen pozitív. Fenének van kedve összeszedni különböző izgalmas betegségeket. Meg a nem várt poronty is össze tudja kuszálni az ember életét. Persze inkább előbb, mint soha.
Különben a nőnemű emberi lényt hosszú ő betűvel írják, csak erre szólt a "HE?!".
-
-
Bubu79
addikt
Lumpy: Nem mondták még Neked, hogy aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni?
-
Cs.Orsolya
senior tag
A nyelvünket, a kluturális és szellemi hagyományainkat én is nagyra tartom. Szerintem ez a világ legklasszabb nyelve. A szanszkrit nehezebb csak nála. A nyelvünkben a végtelen lehetőségek sora rejlik, éppen ezért a gondolkodásmódunkban is végtelen lehetőségek sora rejlik. Más is akarta már a nyelven keresztül megfogni a nemzeti öntudatot, vagy a szellemi tudásunkon keresztül, Én is amondó vagyok, hogy erre lehetne alapozni, és marketinget nyomatni nagy erőkkel.
Majd a titkos blogomban ezt is fogom szorgalmazni
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ez mondjuk teljesen ráerősít a pszichológiai oldalra, amit én sejtettem...
De érzékeled Te is, hogy olyan méylről kellene megérinteni az emberek tudatát, amely tömeg szinten megvalósíthatatlan. A család-modelljeink pedig már minden hagyományt és értéket nélkülöznek. Effektíve minden eszközt elvettek tőlünk ahhoz, hogy legyen még megfelelő szocializációs közeg ahhoz, hogy csírájában kezdhessük meg a változtatást akár. Én nem tudom, de ehhez több generációnak ki kellene halnia, és az új generációk irányvonala pedig nem ilyen utakra tendál. A magam részéről jelenleg esélytelennek tartom a magyar nemzetet egységes nemzeti tudatra kovácsolás terén...Bolond: nem akarok nagyon szemérmetlen lenni,de emlékeim szerint bizonyos fuvolákat, furulyákat és egyéb hasonló levegő révén hangot adó eszközöket _fújni_ kell. A férfiak meg nem nagyon gerjednek, arra ha fújják őket....
Tiv: És nálatok hogyan van az asszony szükségleteinek sora?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Számomra a történelmünkből annyi maradt meg, hogy amint nem volt erős kezű uralkodónk, aki egységességet tudott volna teremteni abban a nacionalista szivárványban, amely ezen a földön honol azóta is, kezdett elszabadulni a káosz és az anarchia. Ezért a földért nagyon sokan kaparták magukat mind belülről, mind kívülről. S nem a háború jelenléte a lényeg, hanem a mentalitásba ivódott szemlélet. Az örökös hatalomvágy, amely az egyik oldalon úgy nyilvánul meg, hogy xy magának akarja, míg a másikon úgy nyilvánul meg, hogy akar valaki csodálatra méltót a hatalmi pozícióra. Még mindig ezért az emberért sír a nép egyik fele. Ez nem felnőtt pozíció, ez nem partnerség, ez nem egyenrangúság, ergo ez nem demokratikus gondolkodási alapfeltétel. A franciáknál a nemzeti öntudat elindított egyfajta felnövési fázist, amelyben a nacionalista életérzet kivívta azt a mentális pozíciót, hogy egy egységes nép kezdte önmagát uralomra helyezni.A magyaroknál ennek nem voltak meg az eszmei és mentalitásbeli feltételei. nem tudom miért, mert voltak tömény próbálkozások erre mind a művészek, alkotók, gondolkodók, mind politikai oldalról. Azt hiszem, itt valami olyasmiről van szó, amely nehezen magyarázható egyszerű logikai levezetéssel.
Még tanulmányoznom kell a politikai és gazdasági áramlatokat pszichológiai oldalról ahhoz, hogy legyen ötletem az erre adható válaszokat illetően.
-
tiv61us
őstag
jo akkor utoljara
a velemenyem
Magyarorszagbol sose lesz semmi ha nem azon dolgoznak hogy epitsek, hanem hogy en legyek a nyertes minden aron, es ha a masik kitalal, mond valamit en tiltakozom
akkor is ha jo
ez zajlik tizeneve
itt pl van egy 100 tagu szenatus
meg sose lattam hogy a demokratak erre szavaztak
a repik arra
vegyes volt
otthon beintesre megy -
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
nem vagyok szakerto es nem akarom megmondani x ezer kilometerbnol a tutit
nem elunk joletben nagyon kemenyen dolgozunk a felesegemmel Maryvel
namost, akik mindig mondjatok, d" ne a prtvonalrol pofazz" azoknak meg azt mondanam
hogy lehet kivulrol esetleg maskeppen latszik
lehet jobban
innen ugy latszik otthon szethuzas van
nagyon
az meg nem tesz jot
de hat nekem8 -
fokukac
nagyúr
GYerekek!
szerintem mindenki írja be, hogy mennyire gyászol, és hogy mennyire nagy ember volt, és hüpphüpp, és milyenjó amerikainak lenni,
és akkor hamarabb szabadulunk mindannyianahogy a radio cafén a zsufa péter jazz klubjának a reklámjában. csak pont nem tlaálom a reklámspotot...
-
venember83
nagyúr
-
tiv61us
őstag
nezzetek magatokba
mi folyik otthon 20 eve?nem a a lakossag a hibas
a magyarok okoask
a magyar nok szepek
ez vitathatatlan
de mi folyik otthom 20 eve
gondold at
lefoglaljuk a Kossuth teret
a nemzeti unnepen rohamrendorseg kell
szlovakiaba megyunk cirkuszolni
stb stb stb
onkontroll
gondold at
remek orszag lehetne ha lenne osszfogas es lesz is, de most....... -
-
Psychonaut
veterán
És túlárazottak (voltak), azok is. Egy G4 még ma is 75,000 forint? Ne vicceljünk már...
Bubu: így van, Addig tehetik meg, amíg a piac vevő rá.
1010: francokat csak itt vannak túlárazva. Németországban is 150 euro egy iPod Nano 8GB. Ez pont kétszer annyi, mint egy SanDisk Sansa Fuze 8GB. És mivel jobb? Mondj indokokat, mert szerintem csak túlárazott.
-
tildy
nagyúr
Esm nem akar még kölköt, és nekem is más terveim vannak egyelőre. Ráadásul nagyszabású terveim.
Ami mint mondtam nem babaprojekt, még akkor sem, ha bolond ennek annyira örülnePisztillus:
langyos, langyos
a közös lakás már megvan, itt szokott lakni az ágyamban
Hitelbe tudod , hogy nem megyek bele... megy priv. -
Psychonaut
veterán
Jajjjjajjaj...kezdek félni...prosztataproblémák 16 éves kor körül...és hamarabb eljön mint hinném?
De hát jobb félni mint megijedni...Erkölcsi fölényt fitogtatni? Ja, ténylg, akkor megyek valalmelyik no name totyikba írni...
Nocsak, most jutott szembe, Killing is fiatalabb mint én.
-
Bubu79
addikt
Gyújts rá inkább egy nótára helyette
Még jó, hogy halk a PH!
Mod: Ugyan már - tudod, hogy szeretünk és csak jót akarunk Neked - meg magunknak is
Nimrod: Felnőtt ember - azt csinál a tüdejével, amit akar - meg aztán baromira utálnám látni, amint egy zsír új Murcielago-val furikázik körbe-körbe a városban -
Killing
addikt
Faterom régen napi 1,5- 2 dobozzal elszívott. Aztán egyik napról a másikra letette. Már 4 éve 1 szálat se szívott.
A mamámék, azok nagyiparba nyomják, hamar elmegy 1 karton, állandóan a szájukban lóg.
Ezáltal passzív dohányos vagyok, ami nem éppen jó, mert aktívan kajakozok. -
Infranyuszi
aktív tag
-
Bubu79
addikt
Mondtam én egy szóval, hogy Rád gondoltam?
Szép nyári este volt - az égen ragyogtak a csillagok, s mi úgy döntöttünk a tetőn leszünk egymáséi, mert az olyan romcsi...
Tett halála a gondolkodás - a figyelmeztető táblákat és a házmester haragját figyelmen kívül hagyva bátran szabadítottuk meg a tetőkijárat ajtaját a rajta lógó tuto lakattól, s már osontunk is kifelé - légyottunk helyszínére, a kilencemeletes ház tetejére.Lágy szellő fújdogált ( vazzeg ez de qrva magas!!! ) - borzolta hajunkat ( meg az idegeimet - sehol egy korlát, sehol egy ötpontos biztonsági heveder!!! ), s az elénk táruló látkép csendre intett mindkettőnket ( naná, a helyi Patyomkin művek még az éjszakánál is sötétebb füsttel borítá be a felleget ).
Gyönyörködtünk a látványban - az alant elsuhanó forgalom fényei, a barátságos kis házikók ablakaiból kiszűrődő derengés, a sétáló emberek, mint hangyák vonulnak útjukos - és nicsak, mintha maga Batman járná a háztetőket, ugrál egy sötét alak, tetőről tetőre, hátán egy nagy zsákkal ( Tutira nem a Mikulás - az ritkán jár feketében és nyáron nem is annyira aktív
)
A csillagok mint valami távoli csillár halovány fényei ragyogták be az éjszakát - augusztus lévén elhúzott egy-egy csillag a látóhatár alá - talán épp Győzike volt az, vagy netán _Hargitai Beja? Ki tudhatná azt?
Megtaláljuk végre egymást - ajkunk összeforr, vérünk felpezsdül, s mint az őrültek kezdjük letépni egymásról a ruhát, dobáljuk szerteszét ( nem tudván, hogy reggel majd a villámhárítóról kell levadászni a boxeralsómat - hacsak nem akarom, hogy zászlóként lobogjon, hírt adva a csatáról, mely az éj leple alatt zajlott... )...
Elborít minket a vágy, leteperjük egymást, s kiéhezve esünk egymás testének...
Azazhogy esnénk - a szigetelés még őrzi a nappali forróságot, s pillanatok alatt harmadfokú égésekkel leszünk gazdagabbak, melyeket az orvosi ügyeleten látnak el - s kíváncsian várják a beszámolót, hogyan is sikerült összehozni a kátránypapírt és a hátamat - ezen a csodálatos augusztusi estén...
-
Bubu79
addikt
Ezt pedig egy darabig szopogathatnád - bár nem tudom, hogy sarki közértben kapható-e és hogy van-é mandulás verzió is - mindenesetre szép darab
Korbács nincsen, a sodrófát is eddig még csak sütihez vette elő - meg amúgy is tudja, hogy ha kell, állati gyors is tudok lenni, bár utálok az életemért rohanni
A fahéjjal óvatosan - afrodiziákum
A sör elfogyott - megyek durmolni - gyó éjtet Népek
-
Bubu79
addikt
Akár el is hihetném, ha nem az előbb linkeltél volna egy képet holmi latex cumóról, melyet nekem ajánlottál, majd egy kérdésnek álcázott kívánságot...
Vicc az öreg bácsival, aki a kupiban nem jut nőhöz, viszont felajánlják neki a Bélát?
"...
- És ki fog erről tudni?
- Maga, én, a Béla - meg az a hat ember, aki a Bélát lefogja, mert Ő sem olyan"
Mod.: Black cat, white cat forever!
-
Bubu79
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest