- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #15076 üzenetére
A nitrogént nem lehet valami mobil munkaállomáson belül lehűteni, hogy ne kelljen oda-vissza furikázni a telepről a kamionnak, szállítva a megfelelő hőmérsékletű nitrogént? Vagy elvisz egy adagot a telepről, az átmenve a csöveken, felmelegszik, visszahozza a kamionos a már gáznemű nitrogént s viszi vissza a telepről a visszahűtött nitrogént?
-
-
-
Tim82
félisten
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79 #13909 üzenetére
HI!
en az elso cd iromat 100 folott vettem afa nelkul 98 oszen egy hp7200as majd 99 oszen csere hp 8100 majd 2000nyaran 8824 asztan jottek a dvd-k amit kovetni keptelnseg:- )))
udv
neduddki
mod: az elso plex dvd a 708a neveztu sahat fejelsztesu szar volt a 2. hrp beszallitasbol 60k nakkernetto korul ha jol tevedek
-
válasz
Bubu79 #13710 üzenetére
Időnként leveszem a dupla CD-t a polcról, és meghallgatom újra és újra. Lehet, hogy már történelem, de egyben a történelmünk is, amire mindenki büszke lehet.
Race: A feleségemnek is megvan a kazettás verzió, mint Bubu-nak. A CD-k "miatt" azt már "nem bántjuk", de őrzi az előkelő helyét a szekrényben Ózdon.
Rarri: Ilyenkor be a jó meleg szobába, egy forró tea és egy kis PH! Ami meg kint van, az úgyis kint marad...
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79 #13706 üzenetére
"Megállj István!
mondd csak, mit képzelsz magadról
Gyenge vagy még, elfúj minden szél
Erős kézzel
kell az országot vigyázni
Szálj magadba Vajk és légy szerény
Ősi joggal
engem illet Géza trónja
Árpád vére, hej
Ősi joggal
engem választ majd az ország
Őseink törvényét néked is tisztelned kell" -
Tim82
félisten
válasz
Bubu79 #13703 üzenetére
"Valakinek holnap le kell győzni a sötétséget
Mondd, te kit választanál?
Valakinek holnap át kell írni a régi meséket
Ó, mondd, te kit választanál ?
Valakinek holnap meg kell váltani ezt a világot
Mondd, te kit választanál? Valakinek holnap le kell tépni magáról a láncot
Ó, mondd, te kit választanál?"Bon3ss: mint mondtam, "ez ilyen, hallod!"
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #13629 üzenetére
Az nagyon közhelyes lenne, hogy jé egy medve!?
Meg az, hogy rég jártál errefelé, és a többi!?Rondának nem nevezném, bár tény, hogy felettéb érdekes cucc
Pisztillus: kerestem a neten a DIAPHYLLIN tabletta betegtájékoztatóját. Sajnos nem sikerült helyesen írni a nevét és nem lökött normális találatot a gugli. Kicsit megijedtem, hogy kivonták a forgalomból én meg betáraztam a családnak belőle.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest