- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Utóbbi néhány évem tapasztalata alapján rengetegen mondanak mást, mint ami aztán a végén történik. Namost lehet hogy önmaguknak is hazudnak, de az már legyen az ő bajuk nélkülem, ha már azt választották hogy nélkülem.
Anya: Próbálok axiómákat keresni, de azokat nehéz megérteni. A változatlan meg nem feltétlen alakul ki időben, hogy azt időben megtaláljuk, és tényleg változatlan maradjon.
sKOt: Én már pár éve túl vagyok a semmit nem teszek érte és mégis kesergek időszakon. Már próbáltunk is tenni érte, de messziről látszik az emberen, hogy nem született gyökér, hanem műmájer, és annál rosszabb. A normálisság meg legalább barátság szintjén bejön néhányuknál. Már azon is túl vagyok, hogy gátlásokat és erkölcsi aggályaimat túllépve próbálkozom a lehetetlennel, vagy az elérhetetlennel, de sok siker így sem volt. Közel jártam bizonyos dolgokhoz, de lehet hogy még rosszabb, mint közel sem kerülni.
-
fokukac
nagyúr
Ez a szomszédokoon múlik.
amúgy pedig nincs olyan vastag fal, ami két visító hülyegyereket képes lenne leszigetelni. Illetve van, csak oylat maximum egy 200 éves kastélyban találsz...
ja, és a vasbeton hanggátlása egész jó, viszont sok helyen úgy szerelték az elektromos aljzatokat, hogy ott kvázi 1 centi választ el a szomszédtól.én már nagyon sok helyen laktam, a többsgéük tégla volt, és mind áthallatszott, ha olyan volt a szomszéd.
az a titok, hogy zajos helyre kell költözni, ahol az út zajától nem hallod a szomszédot. vagy neked kell lenni a hangosabbnak, és akkor sem hallod...
igazából az a hülye, aki kitalálta, hogy sok ember egy helyre költözzön.
nekem egyszer tuti lesz egy házam valahol egy erdő közepén. a sok hülye embertől távol
Ui. alattam lakik egy csávó, akinek van egy új barátnője, aki mostanában rendszeresen magassarkúban mászkál a lakásban, akár éjjel kettőkor is. kurva hangos. nem tudom, alattuk milyen lehet, de eggyel feljebb engem zavar. de annyi intelligenciája már nincs, hogy másokat megkíméljen attól, hogy minden lépését közvetítse...
-
Esmein
nagyúr
Na most nem tudom mitévő legyek, épphogy felkeltem, kisasszony meg szunyál mellettem... meg nyafis is egy kicsit...
lehet hogy nem most lesz belőle ébresztés, mert a "hagyjalak békén?" kérdésre még sose kaptam "aha" választ
Na nem baj, megpróbálok én is hunyni egyet, majd később hátha
-
-
ngabor2
nagyúr
azért az "előfordult" és a 100%-ban olyan között van némi különbség.nomármost az éjszakait megnézve nem sok ot-fílinget tapasztaltam. inkább infantilis chat az egész (na jó, majdnem az egész). az ot azért ennél majdnem mindig magasabban állt. vagy legalábbis próbált magasabban állni. nem azt mondom, hogy baj, ha pörög, pörögjön, mert azt jelenti, hogy van élet. csak a "mindenáron hozzászólok, akár van értelme, akár se" típusú dolgok kicsit(?) zavarnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest