- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #46440 üzenetére
Ez a szétpimpelt ízléstelen giccshalmaz nem, de eredeti állapotban elfogadnám!
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL #46111 üzenetére
Akkor jól tetted hogy ettél rá, legalább nem volt ideje a gyomrodnak morgolódni, melózott a rizsszemeken meg a darált húson
Jaja ilyenkor az a legjobb, ha lemész alfába, ha láttál volna júli 2-án hajnalban a 4-es villamoson, az Oktogonnál majdnem behánytam a villamosra, a Nyugatiba mentünk
De míg állt a villamos, becsuktam a szemem, mély levegőt vettem, és komolyan, semmi se járt az eszemben, csak lélegeztem, és el is múltAz más tészta hogy utána a Nyugatival szemben, a sínpárokon túl, lefele menet az aluljáróba, haverral leültünk kajálni, ő evett én meg néztem, erre egyszer csak felugrottam és elkezdtem futni a sarok fele, olyat "köptem" hogy áá
Mondjuk csak ásványvíz volt, persze hogy fehér gatyában voltam meg fehér cipőben
Mondjuk nem kapott belőle sokat...Pisztihez intéznék egy kérdést: miért van az, ha egy adott mennyiségnél több alkoholt iszok, 2-3 óráig érződik a hatása(közben esetleges hányás párszor), de ahogy tisztulok, azt hiszem minden okés, erre megint hányinger, és epét hányok, de nem egyszer, van ha sokat iszok, akkor 2-3 órán belül 5-10x is
Vajh mitől van ez? Nálam (sajna) ez a másnaposság -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #46111 üzenetére
Ja és persze: Így született..!
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #46016 üzenetére
Egységsugarú mandarinok, azok.
Hjaj, lehet szomorú leszek picit.
más okból.
kételkedem: hát kicsit fel kell adnom az álmaimból. van ami nem rajtam múlik, csak a szebb, és jobb jövőben bízhatok, meg abban, hogy kitartásom, és akaratom egyszer meghozza gyümölcsét..
Nomeg abban, hogy akit páromnak tudhatok felemel, ha véletlenül összeomolnék. Remélhetőleg nem kerül rá sor, de majd kiderül... -
Esmein
nagyúr
válasz
BlacKSouL #45385 üzenetére
Én még együtt tudok érezni a vonal túlvégén lévő ember problémájával, csak így meg fentről kapom a lebaszt, hogy nem vagyok effektív. Grrr...
Egy kollégám mondta: "Minden egyes hívás kiszakít egy darabot a lelkedből, van amelyik kicsit, van amelyik nagyobbat."más: ezek a mai melltartók...
-
Esmein
nagyúr
válasz
BlacKSouL #45381 üzenetére
hasonló az arány nálunk is, csak egy nagyságrenddel följebb, és hogymondjam. Ügyfélszolgálaton megtanulja az ember mi a bazmeg, és hogy a magyar lakosságnak nem a kétdiplomás jólszituált uriember a keresztmetszete.
szerk.: meg minimum idegbeteg lesz, vagy alkoholista.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #45372 üzenetére
különbenmeg bánjafaszom, holnap bemegyek, a főnök asztalára szarok, oszt rúgjon ki...lássuk ki a keményebb. van elég ellensége hogy ne én legyek az egyetlen gyanús alak aki kikapja alóla a társasházi padlót...attól még hogy japán létére 185 magas, attól még összecsomózom a fülit a nyaka körül és átkötöm a kezivel...
tényleg, hogy jutottam idáig? ...ja, hogy jegyzőkönyv...ha holnap számonkéri a pofájába röhögök, aztán megmondom hogy szüljön sünt.apám meg a faszé szól be egy rohadt sörösüveg miatt...tényleg megérett már hogy elhúzzak innen a halál véreres makkjára...
most minden ellenem van? valakit nagyon rohadtul felrúgok...oszt szóljon má valaki valamit more..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #45371 üzenetére
pussmí..endendzsaszttaccsmí..tillájkengetmáj szetiszfeksön..
mijafacér kell eltűnni innen embereknek? pláne akiket bírok? hogy én a való életben harcokat vívok, nem ellenséges, hanem érzelmi vonalon, az egy dolog. de hogy apró fejeknek meg betűknek mit kell egymásnak esni.
se télapó, se tiv, se vladi, se l.zero(mondjuk nála talán érthető a diszappír), se még sokan mások akik 06-07 környékén voltak. aladár pl.
na mindegy, illetve nem mindegy, de lehet hogy én vagyok ilyen antikonfliktus csendesbolondja, persze most is vannak akiket szeretek, tehát nem azért mondom, csak hiányoz néhány régi egyéniség meg kéténiség
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL #45018 üzenetére
Jó a cucc
A testpermet az ilyen félig parfüm félig dezodor, csak jobb az illata mint egy dezodornak és olyasmi permetet szór rád mint egy parfüm, de nagyon király
United Colors of Benetton-t vegyél a DM-ben, ezerpárszáz forint, és kegyetlenjó illata vanJah és megjöttem a moziünneplésből
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #44926 üzenetére
Ha ez virágnyelven azt jelenti, hogy becsajoztál, akkor egészségedre!
Tóni bácsi bakja tényleg egész jó!Bubu: ez a porcelánra fröccsenő szösszenet ismét nagyon képszerűen volt megfogalmazva!
Killing: széntabletta, imódim, reasec. Alma, sok víz, keksz, pirítós, főtt krumpli. Jobbulást!
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #44352 üzenetére
UP
Amúgy vicces, kukacon kívül mostanában nem reagált rám senki. Amúgy nem izgat, de azért leírom hogy lófasz, egyrészt mert csak, bárha öncélú is, másrészt legalább van min kiakadni hogy 22:00 előtt öncélú szókimondó szöveget írok piroskarika nélkül, harmadrészt meg így gondolom
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL #43839 üzenetére
Auchan-ban ilyen van meg a Cannabis-os verziója
De ez nem absinthe, az absinthe az itthon kaphatók közül a Tunel absinthe-tal kezdődik
De a cseheknél lehet kapni a régi absinthe-ot, 100mg/l thujon tartalommaltiv... faterod kicsit túl lőtt a célon, Kalandort leköcsögözte...
-
Psychonaut
veterán
válasz
BlacKSouL #43839 üzenetére
És meg bírod inni? Nekem 2 centi úgy égette a torkomat...úristen...
Jó amúgy, de csak nagyon-nagyon mértékkel.Na, én megyek. Holnap még suli. Jó éjt mindenkinek! Holnapután Háááááálidééééééj.
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #43571 üzenetére
Ok, rajtam nem múlik
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #43476 üzenetére
A büdös p|csaba.... 1 percre rá meghalt. Hogy nyomorodna ketté. Az mondjuk tény hogy megszüntettem a szellőztetéssel a hűtését... Lehet hogy tényleg túlmelegszik. Na de délután tök hidegen dugtam bele, mégse ment. Na akkor holnap garis csere.
Tim: Fúú, na mindjá összelapátolom... Albacomp Activa Standard Mobil Diablo, T3200 DualCore, 1G RAM, kb ilyesmi.
3 db USB-je van, 1 jobboldalt, kettő baloldalt, próbáltam már ebből 2-t a jobbat és egy balt, de mindig ugyanez volt vele. A baloldaliak viszont pont a szellőző fölött vannak, és ez fűt mintha muszáj volna neki. Ha odadugom leolvad a műanyag burkolata is. Hosszabbítóval raktam be, de abba dugva is elszállt. -
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #43305 üzenetére
USB adapter lesz a hunyó, nálunk egy hasonló ugyanezt játszotta az irodában, az irodabeli 4-5 ember ezen keresztül érte el a központi számítógépen lévő adatokat, csak naponta párszor ki kellett szedni s újra csatlakoztatni kellett az adaptert, mert elvesztette a kapcsolatot a routerrel. Aztán megholt. Azóta LAN kábel, az nem veszti a wireless kapcsolatot.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #43254 üzenetére
Az egész cikksorozat elég bulváros, pongyola, néhány konkrét stat adat van benne, a többi csak tölelék. Nem tényfeltáró, nem oknyomozó.
Kukac: és természetesen odaadó és vendégszerető. Valamint friss vizsgálati eredménnyel tudják bizonyítani, hgy nem kapsz ajándékba nem kívánt gombát, baktériumot, vírust vagy élősködőt
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #42484 üzenetére
Nem tudom, kb. másfél éve nem nézek tévét.
Vénség: ha Johnny Depp, akkor ajánlom a következőket: Rochester grófja, A pokolból, Az űrhajós felesége, és csak Neked speciális ajánlat, mert Stephen King-adaptáció: A titkos ablak. (De lehet, hogy magyarul Titkos ablak, titkos kert néven futott a film.)
Mai esti nosztalgia: új fülest tesztelek régen szeretett zenékkel ("remember when every nose start to bleed").
-
-
-
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #42358 üzenetére
az se volt totál rendben, aki a halogéneket bevitte a lakásba. Nem arra való. Sokat fogyaszt, melegszik, igaz nagy fényereje van, de nem véletlen, hogy spot megvilágításnál használják.
Remélem elterjednek a ledes megvilágítások.
Ami nálunk eddig fényerőben bevált, meg színhőmérsékletben és időtartamban is , az az ikeás. Ha jól tudom a Ge gyártja nekik. 3 db egy ezres kb.Jahm: Budiban is az van. cirka egy éve. Fürdőszobában is. Egyedüli kivétel lakótársam szobája.
villanyszámla hármunkra: 4000 Ft. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL #42350 üzenetére
mondjuk kompakt és kompakt között is van különbség...
mi annó vagy 3/4 órát válogattuk a madaras tacskóban, de amit megvettünk, az nagyon jó volt... Mást nem lehet csinálni, mint a drágábbat megvenni - azok jobbak, mint az "olcsólámpánakgyérafénye".. Ami a legfontosabb: ki kell őket próbálni a boltban...
-
tiv61us
őstag
válasz
BlacKSouL #41801 üzenetére
en meg most fozom a amarhaporkoltet
kicsit eros lett
es oreg a marha
mondtam is Marynek oreg a beef
az istennek se ertette
aszonta, hat a fagyasztoban volt
kellet 2 perc mire rajottem itt a marha cow
a beidegzodesek
nalunk a marha a prein is marha meg az asztalon is
jot rohogtunk
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest