- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
A múlt héten egy cseh, egy román és egy argentin figura keszerálta az angoltudását a cégnél - eltekintve az akcentustól az argentint volt a legnehezebb megérteni, mert elharapta a szavak végét és még halkan is beszélt - legjobban a cseh srác nyomta...
Bár az sokat rontott az elismerésén, hogy egyébként egy akkora formátumú figura volt, hogy komolyan mondom a Vatikánnak csodává kellett volna nyilvánítania az a momentumot, amikor is koccanás és egyéb atrocitás nélkül befért az arca a szimpla ajtón is
Egyébiránt pediglen fáking ószám víkenden vagyok túl, szánsájn, meg minden, veri hepi
-
venember83
nagyúr
-
-
Bubu79
addikt
Egyet se búsulj, az utóbbi négy napban én is nehezen követem magam...
De holnaptól már jó lesz - ohne meló, csak boldogságosság
Jó éjt Timoka
Csabee.: Ha most szenyó lennék megkérdezném, hogy miért nem "erőszakoltad" meg, úgyis arra várt csak - de mivel nem vagyok, így csak hümmögök szorgalmasan
El - alvás, mert iszonyat fáradt vagyok - örülök, hogy holnap már nem kell mennem melózni... A HPO-s cseh figura meg fosson sünt egy hétig - spóroljon legközelebb otthon, ne nálunk a cégnél
-
BlacKSouL
addikt
vibrátort sose láttam, prájvitgold meg már hasztlerre lett cserélve, de már az se jön be mer júpíszí nem adja... pláne hogy Digink van vagy 3 hete...meg amúgyis, mire jó az... kívülről nyalogatni a lekváros üveget...
nekem amúgy mindig hiányos nap van, csak néha felszínre tör, néha meg még jobban
-
Bubu79
addikt
Nem tudom miért reklámozza a saját nivoját színes placsnikból kirakva, ami egyébként 74
Pálinkás gyóreggeltet!
Iszonyat hosszú volt az éjszaka és rettenetesen pocsék hétnek nézek elébe ( hétfőtől csütörtökig ), de sebaj, csüggedésed alább ne hagyd - hejj, tilláromhajj!
Csak egy dolog vigasztal, a péntek, meg a szombat - azért megéri...
-
Bubu79
addikt
Mer' mi lesz? Lerajzolsz, összetépsz és felgyújtasz?
Jelentem tegnap reggel óta vagyok talpon - hátam mögött egy nyolc órás műszakkal, egy adrenalin bombával, amit egy egész ménes plántált belém, kik holmi pléh doboz alatt laknak - és előttem egy kiadós alvással, amit valószínűleg majd csak egy kiadós reggeli után fogok megejteni, mert úgy lesz igazán update a dolog
-
Rendben, nekem jó.
Mawyx, meg akit még érint: neduddki-ról meg le lehetne szállni végre. Rejtő Jenő, Török Szultán - ezek a nevek mondanak valamit? Különben is, nem írna így, ha az a PH! nagybetűseit zavarná. De mint mondtam már régebben is, ő már a PH! védjegye, egyfajta ikon. Beszéltem, uff!
Winner: Ehh, húzod itt az ember fiát! Mégis küldöm a Mikulást!
Kételkedem: Igen, inkább egy kicsit többet járjatok utána, de akkor legalább olyat vesz a barátod, amivel nem lesz gond.
-
Killing
addikt
Előbb utóbb a bicikli is megtetszik nekik.
Mi egy 10-es panelben lakuknk, és az alján van egy kocsma (hál' istennek nem hallatszik semmi zaj, még este sem) és 'furcsa' módon ha valaki nem zárja le a biciklijét, az mindig eltűnik. Hozzánk biciklilopás ügyben olyan sűrűn jön a rendörség, mint az üveges a Mézga családhoz. -
-
tiv61us
őstag
akkor lmondom megegyszer
talan nem voltam ertheto
ez nem amerika kerdese
regen en is is odavoltam meccsre jartam drukkoltam
manapsag nem hat meg hogy ott leszunk -e a VB-n vagy nem
bar szeretnem
az uszo VB alatt 3-szor nezettem meg az aranyat Maryvel a computeren
es boldog volt O is
csak es de
a magyar foci egy zero 25 eve
magyarorszag nem a balkan
szulohazam
kozepeuropa
es igen neha vicc a,i otthpn torteni
szerinted az normalis hogy melegfelvonulason nei esnek a rendoroknek
csak egy pelda volt a szazbolazt birom amugy nagyon hogy rengetegen kritizaljak ami zajlik
de ha valaki kivullrol kritizal az rogton huje -
-
tiv61us
őstag
figyelj mikor fital voltam nekem is fontos volt
majd 20 ev mulva meglatod
hidd el
ha kijutunk kijutunk ha nem nem
na so
voltam en sok fradi meccsen meg valogatott meccsen
hollandia-0-1 de kijutottunk
ma mar nem erdekel
ez van
abba se halok bele ha Buccaneers vasarnap kikap
ez eletkor kerdese
azt hiszem
ettol meg nagyon bnirom hogy a debrecen ott van es ha holnap nyerunk meg akarmi lehet
de nekem fontosabb Mary a vacsoram meg a sorom -
BlacKSouL
addikt
Az a baj, hogy ha elmegy, és bennehagyom, akkor úgy érzékeli hogy csatlakozva van, tehát csak a jelet veszti el totál, de fizikailag, meg adapterként érzékeli hogy ott van, sőt, néha pislákol kicsit, aztán semmi. De van hogy magától visszajön, van viszont hogy félóráig semmi. Megjegyzem ettől még ugyanúgy elég forró maga az adapter is, hogy nem végzi a dolgát, csak szívja az energiát.
-
tiv61us
őstag
szojja be nyugodtan
dehat ez tortent
vegre el tudtam mondani Mary csaladjanak ki vagyok en es hogy kerultem ide
szemmel lathatolag kozelebb kerultem, bar mar az eskuvo utan mondtak welkome the family
de ez nem megy olyan konnyen
ez egy nagy csalad
es egy idegennel vannak fenntartarsaik
a tegnapi este nagyon jol sult el
a menstruacitotl eltekintve -
Psychonaut
veterán
Nincs mit. A Trusthoz nekem is volt szerencsém, egy lézeres egér formájában. 2 nap után bedöglött. Gariban kicserélték, a cseredarab 4 napig bírta. Azóta kerülöm messziről.
rarri: Jó éjt, jó munkát!
Kidus: Jay és Néma Bob visszavág?
SZERK: IT Crowd?
-
BlacKSouL
addikt
Van benne valami Realtek 54Mbps, de nem azért adtam ki rá ennyit, hogy ne a DraftN-el hasznéljam. Ami amúgy tényleg többet tud, 270-ről max 40-re lassul 4 fal és kb 8m után, a másiknál 54-ről 12-re ugyanilyen messze. HOlnap még rááldozom az időt, és küzdök vele. Amúgy azt írja minden más hálózati adaptert tiltsak le ha ezt használom, le is tiltottam, de ugye szar volt. Most több mint 20 perce megy, mióta visszaállítottam engedélyezre a gyári adapterét. Na kopkopp, reméljük ez megoldja és már okés marad. De ma már aludni kell, mert halál hulla vagyok.
Jóccakákat..
-
Killing
addikt
-
Kidus
őstag
Ez mekkora szoveg
Amugy mi itt tele vagyunk buzikkal, ha megallok a keresztezodesben, minden iranyban van egy ( szo szerint ). Mindegyik normalis, kedveljuk oket.... kiveve az egyik fonokot, akit elvbol utalni kell
Bar pont o mondta, hogy neki is egyszerubb lenne az elete ha nem lenne homokos, de sajnos nem az o dontese volt, kibe szeret bele. -
Tim82
félisten
Érdekes, a Godflesh ([link]) annyira nem szól jól rajta. Viszont eddigi legjobb fülbedugós fülesem. Iszonyat kényelmes. Nem agyonhájpolt Sennheiser meg Koss, hanem csak egy Maxell.
pohár: nekem az nemgyerebe.
Vénség: NM.
Tényleg, az utóbbi két év egyik legjobb könyve számomra egy Stephen King volt, pedig annyira azért nem szeretem.
-
BlacKSouL
addikt
azaz basszus
csak már télleg üt a sör. én nemtom, mióta hazajöttem a nyaralásokból, azóta konstans álmos vagyok esténként, mindegy hogy 11-kor vagy hajnal 2-kor fekszem le. Meg megiszok 2 sört, nem is erőset, aztán úgy bekómázok tőle, hogy az nem kifejezés. Tegnap is .. na mindegy.
most az a reklám ment a tévében, hogy vegyél be este egy hashajtó izét, hogy reggel arra ébredj hogy szétfostad magad.. bocs a kemény szavakért, de ettől már csak a pedigré reklám jó, a legutóbbi, mikor aszondja hogy a jó kutyakaja meg is látszik... oszt ott sepregeti a kutyaszart. Mi a következő? Nem is hozok példákat..
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest