Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
válasz
kételkedem
üzenetére
amúgy a legújabb sztori: szombat reggel 7-kor arra ébredek, hogy valami éktelen hangzavar. mondom mi az isten. kinézek az ajtón, festékesvödrök. kinyitom az ajtót, ott áll a közös erkélyen (függőfolyosón, ahonnan nyílik a két lakás) egy festő, és éppen ragasztja le az én konyhaablakomat. kérdezem tőle, hogy mégis, mi a jó életet csinál? aszongya, lefesti a falat. Kérdezem tőle, hogy és ezt ki kérte, a nyanya? mondja, hogy igen. erre káromkodtam egy öblöset (a nyanya persze nem volt ott, pedig amúgy mindig kukkolja az eseményeket), de aztán inkább bejöttem, nem a jómunkásember tehet róla. de b+, engem meg se kérdezett, másrészt tavaly volt lefestve (akkor még én is adtam bele pénzt), harmadrészt mi az istent képzel, ő mit szólna hozzá, ha én is átfestetném holnapután hupililára, negyedrészt megint elbaszta a szombatomat. abban a pillanatban be akartam rontani a nyanyához, hogy elküldjem a jó büdös végtelenbe (hátha megijed, és kap egy infarktust), de aztán elszámoltam tízig, és inkább visszamentem aludni.... egy óra múlva pedig elindultam a balcsira. kész vagyok ettől a nyanyától teljesen.
-
válasz
bolondember
üzenetére
tudod, mi a tied? na, pont az
. megmurdel, akkor az örökösök eladják, és beköltözik egy 12 tagú etnikai család, aztán ott fognak desznyót tartani a tizediken... 
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Laktam albérletben egy idős házaspárnál...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
á, tudok én tenni a két egészségben leélt évtized ellen, vagyok annyira találékony...

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Fogadjunk, hogy te ezt nem csak elméletben tudod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
telibe

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
lóf.
Erőben egészségben leél még legalább két évtizedet, a rigolyáival megnyomorítja az életed. Ha zajongsz, akkor egy huligán vagy, ha csendben vagy akkor sumákolsz. Ha nem köszönsz neki akkor udvariatlan vagy, ha köszönsz, akkor biztosan akarsz tőle valamit. Ha locsolod a muskátlit, akkor ki akarod rohasztani a sok vízzel, ha nem locsolod akkor hagyod pusztulni.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
lóf.
megmurdel, enyém a lakás. Ki van ez számolva!!!!!!!4négy
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
A zakkant nyugdíjast is a nevedre akarod venni, tuti? Jó lesz feleségnek, tuti?

-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
nem szeretem a hirtelen meleget

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Mojito

-
Na, jó meleg lett hirtelen. Legalább az alkalmassági és a motor műszakoztatása már letudva a mai napra.
-
válasz
bolondember
üzenetére
az árát, havonta?
........ ....... ....... zoli : Nem harap
rendszerető, szeretetre vágyó. ha beszélgetsz vele, lehet, hogy főz neked és még ki is takarít... 
-
stvnppp
senior tag
sziasztok
a rumot mivel szokás inni/higítani? (tudom, hogy nem szabad, de mégis, hogy tovább tartson az este)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
Kellemes szép napot kívánok mindenkinek!

-
zolynet
veterán
van egy szabad szoba, ha a folyamatos sör készletet tudod biztosítani

amúgy nem lenne rossz az a hely, mix-r pizzéria egyik legjobb sztem, csak a lakásbejárata pont a buszmegállóba esik, kinyitom az ajtót és rögtön bele az ember szájába ... egy utcával beljebb lenne már el lenne adva az tuti, így meg nem kell senkinek
amúgy itt a hírdetése, tök fullos a kecó, szóval csak gyors be kell jutni az autótól a lakásig
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Állítólag a net rejtekén szökkent szárba a kapcsolat.
Kölcsön csak egy keveset, amit gyakorlatilag azonnal meg is adtak. Inkább technikai jellegű volt az ügylet.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Esetleg itt jöttek össze?

Pénzt nem kértek kölcsön tőletek, véletlenül?

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jelen esetben nem tudom, hogy ki mit csavart, még az is lehet, hogy a kamionos az áldozat. Persze mindenhez két ember kell állítólag...
-
ngabor2
nagyúr
kellemes hétvégét mindenkinek
kedvenc kolléganőm talált egy zenekart, aminek az albumát nagyon szeretné begyűjteni, lehetőleg legálisan. ez a Vad Fruttik nevezetű formáció, de semmi kiindulópontot nem talált. valaki tudna segíteni? eik.
-
kételkedem
addikt
Egy
barátiházaspárról furcsa dolgok derültek ki. Azt gondoltam, van autójuk. Kiderült, hogy az autó banké, amit le is foglaltak némi tartozás miatt. Azt gondoltam azért járnak kézen fogva, mert annyira szeretik egymást. Kiderült, hogy csak azért, hogy mi azt lássuk. Azt gondoltam, hogy a srác betegesen féltékeny. Kiderült, hogy meg is van rá minden oka, a csaj összejött egy kamionossal.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
főleg ha a róluk elnevezett téren vannak!!!!!

-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
felemás, mert ahol most lakok (ix. ker. Páva sztrít) ott imádok, itt meg kb harmadáron leszünk, nagyobb lakásba, szebbe, de rosszabb helyen (Bosnyák tér)
-
zolynet
veterán
gyors/szép hetet (hétvégén költözök)
-
Szép napot, hetet
Napsütés, jó idő megvan, már csak a ProHardvernek kell kis gyógyszer hogy ne köhögjön, mert a hétvégén mint a mesében hol volt, hol nem volt
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy a moderátorok unják már őt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Napsütéses vidám reggelt mindenkinek!

-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Sajnos kb. anyukámnak való gép, vagy amolyan rakjuk le a dohányzóasztalra, tv műsort még meg tudom vele nézni feeling. Gépelni, hozzászólást írni BORZALMAS rajta. Iphone4et is lecsekkoltuk,bár szebb mint a dézi (szerintem) , és könnyebben mozog rajta az ember ujja, valahogy nekem még így is olyan snassz, valószínűleg a widgetek hiánya miatt. De sokkal szebb, mint a 3gs.
Viszont Esm sejhaját kb fényesre nyalta az egyik eladó, úgy néz ki , idővel egy macbook pro 13" boldog tulaja lesz. Meg sem próbálta rábeszélni a 15"-re, de elmondta: ha tetszik a 13as, vegye meg, hozza haza, ha 14 napon belül úgy dönt ez mégis kevés és kicsi neki, visszaviheti, visszakapja az árát vagy vehet egy nagyobbat. Lélegzetelállító volt, amiket az ürge mutogatott
Egy mondattal kifejezve: I is fu.king awesome. -
ToBeY
nagyúr
Kicsit megilyedtem most.Egyszer csak éget szagot éreztem,mindent megszagoltam szédszedtem, erre kiderűlt kintről jön a szag

-
ladybug
őstag
Emlékszem, mikor '99 nyarán voltunk ott. Akkor is iszonyat hőség volt. Lépten-nyomon vizet árultak. Aztán mikor 3 nap múlva Edinburgh-be utaztunk - 20-22 fok volt -, ott is azt mondták, hogy ez mekkora meleg már. Mindenki nyári cuccokban járt, mi meg hosszú nadrágban sétálgattunk.
Fehérholló: Kérdezd már meg tőle, hogy ténylegesen szakmai jellegű-e a kíváncsisága vagy netalán ismerkedni szeretne.
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Más dolgaira nem. Csak és kizárólag a pénzes bőröndre.

FehérHolló: Javasolnám a privát üzenetek ablakban a felhasználók mellett található letilt gomb használatát előzetes értesítés után.

Hogy itt már megint milyen gyönyörű a naplemente.

-
FehérHolló
veterán
Segítettem egy kedves nőnemű entitásnak egyik szakmai topicban.
Azóta engem zaklat privátban, hogy melyik terméket vegye meg...
Az opciók általában az árban (plusz-mínusz 500 forint), vagy a megnevezés szintaktikai sorrendjében térnek el (Geil 2GB DDR2 vs Geil DDR2 2GB). Többször megkértem rá, hogy a megfelelő topicban kérdezzen, ne privátban.
Már a hatodik ilyen kérdésen vagyunk túl. Azt hiszem, többre nem válaszolok. -
tildy
nagyúr
Már egy hete ez van.27-30 fok. NEm tudom eléritek-e, de ez a kép ma a trafalgaron készült, az emberek nagy része a szökőkútban pancsolt. Ezerágra süt mellé a nap.
Ha lehet kérjük a 20 fokot, az eső maradhat nálatok
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Előlem tényleg nem is kell mert más dolgaira nem tartok igényt

-
Dylen
senior tag
-
válasz
kételkedem
üzenetére
...Biztosan, de teljesen mindegy akkor azért lődd le...

-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hien szüleinél dolgozott volna?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
...az ott kuporgó illegálisan becsempészett vietnámiakról nem is beszélve
. -
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak nem előled.

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Kihúzhatóra kérte. Mondjuk el lehet rejteni mögötte a pénzes bőröndöt

-
tildy
nagyúr
Tildincs bejelntkezik ipadrol. Mar faj tole a ball csuklom.
-
PH-User
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan.

-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
egyetértek veled, szerintem igénytelen ez a fajta stílus

-
PH-User
addikt
Haver alkotott.
Ezt egy bizonyos okból írta, ami jelenleg nem publikus, csak véleményeket várunk.
-
zoltanz
nagyúr
Nekem is elmúlt az alkohol undorom, kicsit elaléltunk a múltkor, ennek örömére iszok is egy sert.

-
kedves hozzáértők: a szokásos keres.php?suser= paranccsal hogyan tudok rákeresni darál0w fórumtárs hsz-eire? a daral0w és darál0w nem műkszik. köszii
-
zolynet
veterán
két nap erőteljes tivornya után sincs semmi baj így közel a 30hoz, nem is értem a dolgot

-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oké, csak fura a kerekes ruhásszekrény, egy ruhásszekrénytől nem arra számít az ember, hogy mobil.

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nincs rajtuk fék, nem mozog a szekrény ha kihúzod a fiókot, ezek nem szorulós-nehezenjárós fiókok

-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
csaltál, így nem ér

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. megmurdel, akkor az örökösök eladják, és beköltözik egy 12 tagú etnikai család, aztán ott fognak desznyót tartani a tizediken... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

........ ....... ....... zoli : Nem harap