- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
lorcsi #49346 üzenetére
Ráadásul ezek általában jobb boltok, csak gondolom egyrészt akcióznak így a karácsonyi szezon kezdetén, másrészt meg így a gazdasági válságban nem lehetnek túl kelendőek a cuccok, így kénytelenek árakat csökkenteni.
Mondjuk, én világéletemben hátizsákos/oldaltáskás voltam, de én is elgondolkodtam, hogy nekem is jól jöhet egy jobb márkás kerekes bőrönd.
-
kételkedem
addikt
válasz
lorcsi #43529 üzenetére
Nem kérdezem meg, hogy mi a munkád, mert egy fórumtárs emiatt már leharapta a fejem
Az információ csepegtetéssel azonban vigyázz, mert ebből a sorból, hogy az se normllis aki 7:05-kor csempét jön nézni hétfőn, kikövetkeztethető, hogy olyan helyen dolgozol, ahol csempét is árusítanak! -
NoLF
veterán
válasz
lorcsi #43125 üzenetére
az előzőt, ami egyébként a mostani is egyben, nem önkéntesen hagytam ott, kivágtak 2 passzív félév felvétele miatt. fogalmam nem volt róla, hogy ennek ez a következménye. bár sztem akár szólhattak volna, hogy hé haver, egy csomó pénzt fizetsz nekünk, s ha zsinórban két passzív féléved van, akkor nagyon sok pénztől esünk el miattad, légyszi ne tedd.
ott van minden adatom; postacím, értesítési cím, telefonszám, másik telefonszám, harmadik telefonszám, emailcím, másik emailcím, és végül, de nem utolsósorban a belső neptun rendszer, ahol mindenről tudnak tájékoztatni, csak ilyen kvázi "fontos" dolgokról nem. vagy ez csak nekem lett volna fontos, hogy tudjam, miként tudok nekik adni még egy rahedli dellát? mert oktatás az ugyebár hiú ábránd...
mindegy, felvettek ugyanoda, remélem egy pár tárgyat azért elfogadnak, ha egyszer ugyanazt csinálom...
-
venember83
nagyúr
válasz
lorcsi #41846 üzenetére
S az baj? Nekem? Vagy másnak? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy éjfél után kb. 2 órával rengeteg lasagnét tömtem magamba, szóval azért ha úgy számoljuk, megvan a napi három étkezés.
kételkedem: Hiába, az élet mindenhova beférkőzik előbb-utóbb, nem lehet teljesen kiirtani.
-
Esmein
nagyúr
válasz
lorcsi #41406 üzenetére
Nem dicsekszem
Minden nappal jobban, de már egész összetett témákban ki tudom magam úgy fejezni írásban, hogy egy született angol anyanyelvű 5-10 percig nem jön rá, hogy én tanultam a nyelvet. Nekik ennyi elég, nekem kevés, gyúrom nagyon.
Majd még koreaiul akarok megtanulni, meg hollandul, bár azokat csupán szórakozásból.
-
Esmein
nagyúr
válasz
lorcsi #41399 üzenetére
Egyszerűen rosszul vagyok attól, hogy Magyarországon egy tisztességes ember tisztességes szakmával csak annyit keres, amivl pont a hullámok fölött marad a feje. Egy orvos eltesz 100-130 nettót, egy ápolónő 100 alatt. Nagyanyámat hideg vízben fürdették amíg keresztanyámék le nem jattoltak, és ettől kifordul a belem.
Éppen most szabadúszó íróként dolgozom, főképp amerikai klienseknek. Nem keresem magam halálra, de jó úton vagyok ahhoz hogy jövő ilyenkorra ennek a dupláját keressem. Angliában nem számít soknak egy hónapban 250-280 ezer hufnyi font, de ahhoz elég hogy lakjak, egyek, utazzak. Már most akkor dolgozom amikor jól esik és ez csak javulni fog. Igaz hogy anyagilag rá voltam utalva eleinte Tildyre, de azt hiszem egy hosszútávú kapcsolatban ennyi pont belefér. Mondhatni fektetett belém.
-
Boxer001
veterán
válasz
lorcsi #41166 üzenetére
Hát ha régebben készültél erre a napra, akkor persze, hogy számít rá az ember, de ha a hét elején nézted az előrejelzéseket, meg egy ideje hidegfront van...szóval nem meglepő.
Mi jövő hét vasárnap megyünk el pár napra, de már abban se reménykedem, hogy bele lehet menni majd úgy a Balatonba, hogy ne fagyjon le a pötschöm. -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lorcsi #40394 üzenetére
" tépte meg magát "
Ez esetleg egy új kifejezés a maszti szóra?
Amúgy itt is össze tudnak ugrani a legapróbb hülyeségen is. 9 nővel vagyunk összezárva 2-en faszik egy irodában. Meg a japó vezír, de őt nem vesszük ide semmilyen szempontból.
Ami ebben a tyúkólban néha megy... -
NoLF
veterán
válasz
lorcsi #40156 üzenetére
kinek mi az igény, ugyebár. 10 percre voltunk a parttól, kicsit zajos volt, mert főút mellett, nagy házban sok kis szoba, miénk volt a legkisebb, de nem a folyosón volt a fürdő hanem a szobából nyílt, így kértek érte 10rongyot/szoba/éjszaka (2ágyas) ezt levittem 9re.
ergo 4,5/kopf/éj, szerintem nem sok, mert bfüred központjához is közel voltunk, meg a parthoz is.
-
válasz
lorcsi #39578 üzenetére
Nem meghökkenés ez, talán csak olyan amire én is vágyok egy ideje, talán régebben mint a P180 minire
. Bár tavaly ősszel sikerült beszereznem a mostanit is, szóval épp nincs panasz, de hát na, akkor is
. Tim is említette hogy 38k-ért hozzájutni
!? Ilyen nincs
. Na, mindegy, nem is irigykedek, hanem olyan vágy fogott el hogy nekem is kellene vennem egyet, de minek cseréljem le a mostanit
? Próbálom génsejtjeimbe manipulált hardvervásárlási lázat visszafogni
. Azért sok sikert hozzá, és jó monitorozást
.
-
-
válasz
lorcsi #39315 üzenetére
Hát ahogy nézzük. A mai nap mondhatni kellemesnek ígérkezik.
Pozitív: A rendőrség végre valahára a jó égnek nyomozást indított, viszont leghamarabb csak a 1-2 hónap múlva kapom kézhez a pénzem. Továbbá ma egész nap pihenhetek itthon, így ez mindenképp megér egy külön misét.
Negatív: Holnap húzós nap, Nyír1 azután Patak, végül Encs, esete meg ugyanez visszafelé. A gépnek mindig van valami nyűgje, most is valami szoftverfrissítéssel zargat, azelőtt meg az Adobe Flash Player omlott össze, ezzel bezárva az összes weblapot. Illetve csak Internet Explorer alatt akarja frissíteni magát.
-
pohár
félisten
válasz
lorcsi #38455 üzenetére
meg a meki
de tényleg, én már úgy megszoktam 5 év alatt a sulit, ott a Fórum, a Pláza, bármi ami kell ezen kívül
most nyáron költözik a suli, jövőre még marad a Rigó is, utána teljesen kipakolnak az Irinyisek amit otthagytak és a Rigó is megy a suli után (pedig ott is hogy szerettünk lenni, volt hol nézni a VB-t suliidőben)
-
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
lorcsi #35894 üzenetére
Nálunk az összes új építésű játszótér körbe van kerítve,és estére bezárják.Van egy elég nagy, ott biztonsági őr féle is van.Már elég régen megcsináltak, de egy sincs szétbarmolva szerencsére.
fokukac: A házunkal szembe van egy bölcsöde alig pár m-re,szerinted az milyen mikor 20 bölcsis egyszerre üvőlt szinte egész nap?
-
kételkedem
addikt
válasz
lorcsi #34948 üzenetére
Dávid Mihály munkásságát én sem ismerem el. Most is csúsztat. Az előrejelzései csak statisztikai átlagot tartalmaznak ráadásul még azt is ráírja, hogy kéthetes csúszás is lehet benne és az időjárás előrejelzésnél vegyük figyelembe a közelmúlt eseményeit. Ez konkrétan a jóslás és nem a tudományos előrejelzés kategóriájába tartozik. Innen kezdve számomra alig több, mint Nadalia, aki elismert fehérmágiában a világ hét országában.
-
zolynet
veterán
válasz
lorcsi #33444 üzenetére
nédda mi van még itt neked: www.leszarom.com
vén: bevállalom most én voltam a hunyó, mert nem tudok olvasni
-
Dylen
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged