- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
ladybug #49322 üzenetére
Na igen, mert egy újabb ciklon készül keresztülvergődni rajtunk. Előbb a meleg-, majd utána a hidegfrontja is, ráadásul a középpontja sem lesz messze tőlünk, így egyszerre élvezhetjük mindkét front áldásos hatását. Utána pedig a nyakunkba szakad egy adag sarkvidéki hideg - azaz jön Tél tábornok egy kis beköszöntésre.
-
Dylen
senior tag
válasz
ladybug #38436 üzenetére
Nekem is. Próbáltam úgy, hogy amikor hazaérek a nagy melegből gyorsan megpróbálok hideggel fürdeni, de az még rosszabb, mert a felhevült testen még jobban érezni a hideget. Szóval nem úgy van az.
Nade most nagyon elégedett vagyok, éppen kevergetni akartam össze a vizet, mikor éreztem hogy ez meleg
felbecsülhetetlen
Bon3ss: nemtudom hol laksz
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug #37773 üzenetére
Ugyan.
Itt is a sok optimista pesszimizmusnak akarja beállítani a realizmusomat.
Pedig én megmondtam, hogy november óta egyetlen hét kánikula kivételével borzalmasan rossz idő van.
És azt is megmondtam a novembertől áprilisig tartó tél vége felé, hogy hasonlóan rettenetes lesz a nyarunk is. Azt mondjuk még valóban nem tudtam hogy rettenetesen meleg, vagy rettenetesen hideg. De tippelni erre mertem volna. De az már tényleg pesszimizmus lett volna.Egyébként tudom hogy ez miért van, mert a válság miatt a nagy vállalatok meg a kicsik is azon vannak, hogy senkinek ne essen jól elmenni nyaralni, és nagynagy lelkesedéssel melózzon mikor látja hogy a Balaton partján is csak sapkában tudna sétálni, és a lángosos meg a sülthalas sincs nyitva.
Jobb ha hozzászokunk, mert ettől már csak sokkal rosszabb időjárásunk lesz. Még 2 év és tökéletesen eltűnnek az évszakok. A mostani minta alapján 6-7 hónap hideg csapadékos tél, és egy hűvös, csapadékos ősz. Szudán vagy Csád nagyon vonzónak tűnik. Jobb, ha időben foglalunk ott helyet, mert amikor megjön a jégkorszak, akkor még ott is
kiba, marha hideg lesz.
Egyet nem tudok még, hogy mi lesz a sivatagból, ha piszok sok eső áztatja majd.. -
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #37655 üzenetére
az én cégemnél?
itt azt is figyelik, hogy ki hány percet volt bent és kint az irodából, kajálni, vagy mosdóban, mikor, milyen oldalakat nézett, és hány percig, mekkora adatforgalmat generálva (erre belépéskor nagy betűkkel figyelmeztetnek is), nagyjából és egészében minden tilos, és hát jó a hangulat is, mert pár havonta kirúgnak 5%-nyi embert, mert válság van, és nem volt rajtuk sapka. szóval én a mobilomról netezek (bár lehet, hogy azt is figyelik, mert céges csomag az is
) tehát ezért. Ui. amúgy jó cég, szeretem
(uui: hátha ezt is olvassák, sose lehet tudni
)
-
-
-
NoLF
veterán
válasz
ladybug #37091 üzenetére
itt olyan vihar volt, amilyet még sosem láttam. az alsó felhőrétegek jobbra, a felsők balra mentek, éjszakai sötétség, rettenetes szél, iszonyatos intenzitású esővel.
tőlem 30 méterre (miután beálltam a raktárba a tütüvel a jég elől) akkor villám csapott a villanyoszlopba azonnali hatalmas csattanással, szikrával, füsttel és minden földi jóval, hogy ha nem ugrottam három méterest, akkor egy centiset sem. a melóban minden áram elment, se gép, de még a szünetmentes sem bírta, brutális volt. sokáig itt volt, előbb kicsi, aztán semmilyen, később nagyonn jéggel vonult el, folyamatos csattogás és villogás közepette, aztán kisütött 2 percre, de rögtön vissza is jött az egész, felsőbb utasításra az összes cégautót be kellett vinni a raktárba.
hihetetlen.
most már persze rég napsütés, fülledt meleg, szinte kibírhatatlan klíma, a raktárban 1 perc alatt csatakra izzadok.
ez már közel sem normális, feleim...
-
kételkedem
addikt
válasz
ladybug #31013 üzenetére
Mondjuk attól kevés rosszabb van!
Jobbulást!
Az előttünk levő parkolóban tucatnyi autó áll. Csupa Audi, VW és MB áll benne. Azt is gondolhatnátok, gazdag környéken dolgozom, de ha elárulom, hogy a kocsik átlag életkora kb 20 év, már is árnyaltabb a kép. A felettünk lakók biztosan nem üzemanyag nepperek, csak vonzódnak az idős német autókhoz!
-
-
zolynet
veterán
válasz
ladybug #27779 üzenetére
jó reggelt, jó hétvégét
3ra értem haza, felejthető buli volt (fáradtságnak is betudható)
egyszer felébredtem 7előtt, majd 8kor is forgolódtam, aztán f9kor felkeltem, 1xűen nem tudok aludni, ilyet...
kisikáltam a fürit, betettem egy mosást, csináltam reggelit, teát ... asszonyka ebből még semmit sem vett észre -> alszik -
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #26972 üzenetére
meg perverz is.
voltam anyáméknál tegnap este, hogy megetessem a macskákat.
nem sikerült elvinnie őket megműttetni, az egyik már elkezdett tüzelni, a környék összes kandúrja ott volt, tiszta macskahúgy-szagú volt az egész kert... elzavartam őket, egyből visszajöttek. szimultán mentek végig a micin, hihetetlen. -
Dylen
senior tag
válasz
ladybug #26083 üzenetére
Csirkemell, színes pennetészta, cavalier joghurtok, ásványvíz, lecsóalap és gyümölcs-zöldség utánpótlás.
Aztán volt itthon gomba, brokkoli meg ez-az és ezekből csináltam kétféle kaját.Centrifugához: grapefruit tényleg nemjó választás, én a narancs-alma-répa kombót ajánlanám elsőre. A narancs meg az alma íze megszokott, a répától pedig édesebb lesz az egész.
A banánt nekem nem javasolták, mert a keményítő miatt eltömíti a gépezetet.más: ez a Rhett Butler pont úgy viselkedik Scarlettel, mint House Cuddyval
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #25545 üzenetére
ez nem csak gyereknek van így.
az bringámat konkrétan ellopták, és ahogy néztem, hat számjegyű összeg alatt nem is lehet normálisat kapni....ui. mondjuk az vicces volt, igényeltem a cégnél jogosultságot, hogy bemehessek biciklivel a mélygarázsba, és amikor megkaptam, másnap már nem volt meg a bringa otthon
-
Dylen
senior tag
válasz
ladybug #23661 üzenetére
Nekem eddig haszáltruha boltban összesen egy ruhát sikerült találnom. Én nem annyira kedvelem.
más
vénség: van mandulaműtét topik, most vettem észre [link]Van itt olyan ember, aki szereti a munkáját és örömmel jár be minden nap?
Nemtudom mit kellene kitalálni, de ez a rabszolga élet nem jön be. -
kételkedem
addikt
válasz
ladybug #23384 üzenetére
Szia Katica!
Ezel az üzenettel most el leszek egy darabig.
"Ahol legkevésbé várod, onnan bújik elő a csoda..."Az előbújik kifejezést én a gilisztára használom, mikor kijön a földből. Tehát a giliszta a csoda. A gilisztának a legjobb tulajdonsága, hogy lehet vele horgászni. Íme elérkeztünk Gáborhoz, aki horgászni akar menni.
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug #17600 üzenetére
Ajkától Veszprémig teszteltem csak, de esik biza
Természetesen megint akadt út közben, aki száraz utasan közlekedett - megtolta az előtte haladót. majd kiszállt összeszedni az autója orrát
Sózva még nem volt - a versenyző padavan meg biztos úgy gondolta, hogy a hó is tapad úgy, mint a száraz aszfalt...
Gyó estétet!
Véncsont: Szabadidő - esetleg fűnyíró sem árthat
-
NoLF
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Epson nyomtatók
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mini PC
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged