- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Killing #38862 üzenetére
lófügyköst (csak mert NoLF hátha itt bújdos vmerre), van egy honda kismocija, ehet vagy 2litert, de lehet 2,2l is ... meg egy 1,5dízel Colt-ja, az is beéri vagy 4,6literrel, mert agresszívan járkál a fater
..... nem ez úgy megy faternál ha megemelik a gázt teszem azt jan-februárban, asszem akkor szokás, akkor kiír plusszban vagy 200m3-t (bibóka)
-
zolynet
veterán
válasz
Killing #38857 üzenetére
akkor szerencse volt a szerencsétlenségben
amúgy az én fateromnak is van dugi benzinje, most már dugi gázolaja, mintegy 70-80liter tarcsiba, sosem lehet tudni ugye mikor szorul meg az ember ... csak a 4 szintes társasházat vinné el nem többetbandus: sajnos nem
Dylen: kézmasszázs is kell már? lóg kezed-lábad, Téged gariba vissza kéne vinni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Killing #38789 üzenetére
Nem, minden win reinstallnál (meg néha ha eszembe jut) csinálok a FF-ról biztonsági mentést, azt csak visszamásolom és minden megy tovább mint reinstall előtt. De most valahogy nagyon összehalta magát a böngésző, így legalább a régen eltervezett teljes reinstallt, kiterjesztések pucolását is megcsináltam. Nemsokára tán kész is leszek.
-
-
válasz
Killing #37634 üzenetére
Az is igaz hogy utána ha lekapnak, te sem úszod meg
.
Miközben ezt olvastam: az udvarias formát használom, bármennyire is szeretném őket kinyírni/megverni átköltöttem erre: Az udvarias formát használom, bármennyire is szeretem őket megverni, kinyírni és felgyújtani
. Na, jó lehet kicsit beteg vagyok
.
Sajnos Magyarország lassan egy nagy gettó lesz, és vagy roma leszel, vagy skinhead
. Szerencsémre, vagy nem még egyik csoporthoz sem tartozom, bár egy kis utálat benne van az emberben, mert én Sz-Sz-B megyében lakom, és itt már lassan mindennapos a cigányokkal való incidens
. Természetesen kerülöm őket, ha megtehetem vagy lehetőségem van rá, de azért mégis, elveszik azt amiért megdolgozunk, és még őket kell védeni, ez nem állapot
. Itt nem minden romára értem ezt, mert ismerek olyat, akivel nagyon jó barátságban vagyok, de ő kulturált, fizikai munkásember, és nem családiból él
.
-
-
pussy_cat
tag
válasz
Killing #37634 üzenetére
Ide is küldhetnéd Keresztapudat, igencsak!
Engem is utólért egy-két semmirekellő ténykedése az autókámonTársasház, járda melletti parkolóban álltam meg a lakás előtt. Bevásárlás után. Bevittem a szatyraimat, mire az ablakból látom, hogy jópár kiskölök ellepte az autó elejét. Kirohantam mint Zrinyi a várból, de már senki nem volt ott, csak a csüngő, félig letölrt embléma... és a kulccsal megkarcolt fényezés... az emberek az erkélyükön álldogálva meg végignézték mindezt... deákné vászna... Azóta nem kockáztatok, inkább a parkolóból cipelem a cuccaimat, még akkor is, ha sokat kell fordulni...
Olyan sokat dolgozik az ember azért a kevésért, amit államatyáink meghagynak, jó volna biztonságban tudni! -
válasz
Killing #37628 üzenetére
Az a valóság hogy egyáltalán nem alkarnak beilleszkedni, elvannak ők a saját közösségükben, de ugyan az a jog megilleti őket, és persze ki is követelik, mint a többi embertársát.
Én visszanyúltam volna a panelajtó rejtekébe rejtett villáskulcsért, és a három gyereket agyonvertem volna, mert hozzáértek a motoromhoz, nem kellett volna a szót pazarolni, csak ütni a hülye fejüket az acél kulccsal. -
válasz
Killing #35985 üzenetére
Hát dicsérni nem fogják sőt bünti is várható, de remélhetőleg ezért nem vonják be a jogsiját, amit meg se kapot.
Bárkában lesz minden: kábel TV (foci vb-vel a főszerepben, bár lehet vizilabda lesz belőle
), jakuzzi (víz az van hozzá, a buborékolás kis bab segítségével történik), masszázs (jégeső esetén kint a szabadban, olyan bizsergető érzés lesz), Disco (megfelelő hang és fényhatásokkal (zivatar)), és még csupa-csupa vendég marasztaló szolgáltatás
-
venember83
nagyúr
válasz
Killing #35985 üzenetére
Nem. Sőt. Hamarabb megkapja, mert a rendőrök ilyen rendesek. Átment már minden vizsgán és tulajdonképpen csak a papírra várt? Nálunk ezért ugyanolyan büntetés jár, mintha nem lenne nála a jogsija. Ergo nem olyan nagy probléma. A magyarországi jogrenddel azonban nem vagyok tisztában. Amúgy nem valami észlény a haverod, tulajdonképpen jogsi nélkül vezetni...
-
Cicero
őstag
válasz
Killing #35751 üzenetére
Mi bogarasak vagyunk. Hasonló helyzet állt elő tavaly nyáron (remélhetőleg most nem találják be a spottot), egy egész méhkas költözött a padlásalj és a tető közé. Később megjelentek az emeleti teraszon is (kinyúlik a ház vonalából a tetővel együtt), ahol egy kis lyukból kiröpködve indultak a nagyvilágnak. Azon keresztül kaptak 3 doboz raid-et és egy parafadugót. Egy héten keresztül potyogtak rejtélyes helyekről a darázstetemek a szobába, de legalább mi győztünk
-
-
-
-
-
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
Killing #34593 üzenetére
Olyan 10 évig futottam versenyszerűen. A jó és tapasztalt futók vagy előbb mennek oda az ilyen eseményekre, hogy elölről indulhassanak, vagy megvárják, amíg lecsitul a tömeg. Az igazán jó futók meg inkább szervezik az ilyesmit, legfeljebb szórakozásból lefutják a távot.
-
venember83
nagyúr
válasz
Killing #32010 üzenetére
Aki tud, az tud...
Lesz második rész...
-
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest