Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
AMD Power #41370 üzenetére
nézzél autóhirdetést
-
-
-
csoda120
aktív tag
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power #29840 üzenetére
végülis ki jár rosszul ezzel a sefteléssel?
- az eladó nem, mert kp-hez jut, ráadásul többhöz, mintha a fizetésében bruttóban kapta volna meg.
- a vevő nem, mert be tudja váltani.
- az állam... ő igen, de úgy vagyok vele, hogy pont eleget lehúz az adófizetőkről. amíg így rákényszerítik az embereket a csalásra, addig csalni fognak. -
kételkedem
addikt
válasz
AMD Power #29653 üzenetére
Szerencsére az én napom sok sok 10 Ft-ot is megér. Reggel 7 órakor szembesültem azzal, hogy a pincébe telepített szivattyú nem emelte ki a pincéből a vizet belvíz rulez!, ugyanis szétjött a cső, így az egész pincében bokáig érő víz volt, annak ellenére, hogy a szivattyú folyamatosan dolgozott!
Délelőtt 9-re szedtem fel lapáttal vödörbe a vizet. Ezt követően tavaszi lemosó permetezés volt a műsor egész délelőtt, délután pedig kamra takarítás. -
-
tbs
addikt
válasz
AMD Power #28932 üzenetére
Huhhh... 15eFt..? Határeset, és a Robin.ban kommersz kaját fogsz kapni... A Robinson a fogalmatlan külföldiek miatt van még életben...
Barátnős-sokat fizetős estére még esetleg a Trattoria Pomodoro, vagy az Iguana esélyes a Bock mellett, illetve ha kísérletező kedvűek vagytok, akkor még az Olimpia, és a Costes... Utóbbihoz kétszerezd meg a tétet...
Bock-ot jószívvel javaslom, mintaszerű, kicsi, lehet kézellábbal enni, rendesen foglalkoznak az emberrel; szvsz első drágahelynek perfekt.
szerk.: Bővítsd 20eFt-ig a dolgot azért, hogy ne érjen meglepetés. És a fenti helyeken hallgass a pincérre, és fogadd el, amit ajánl.
Neki ez a dolga.
-
frame>24
addikt
válasz
AMD Power #22629 üzenetére
Talán egy pici vérrög kering a tüdőereidben, ami néha lezár vmi kisebb artériát/vénát, és időközben átkerült a másik tüdőfélbe.
Embólia nem jó dolog, go to háziorvos / pulmonológiai szakrendelés.(esetleg légmell valami enyhébb fajtája, bár az nem "vándorol" és akkor légszomjad lenne)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power #19912 üzenetére
a fagyöngyöt hideg vízben kell áztatni, a galagonyát viszont forrázni kell. ha szed valami gyógyszert, a dokival feltétlenül beszélje meg ezeknek a fogyasztását. jó eséllyel nem lesz kifogása ellene, de érdemes tudnia róla. a fagyöngy csak óvatosan, orvosi felügyelet mellett használható.
-
kételkedem
addikt
válasz
AMD Power #17363 üzenetére
Nem aprózzák el! 300k belépési pénz?
Személy szerint írtózom az ilyen cégektől.
Számos előadáson, konferencián voltam már. A mosogatószertől a táplálék kiegészítőig mindenfélét árulnak mlm rendszerben. Az előadás meggyőző, a grafikonok mind felfelé ívelnek, kereset a csillagos ég.Csakhogy azt nem hangoztatják, hogy ez csak néhány ember számára lesz így 95% elad a családnak és egy-két ismerősnek valamit, aztán mikor már senki sem akar vele beszélni még telefonon sem, abbahagyja.
Az egyik ilyen előadáson hallgattam egy hölgyet, aki valami elképesztő előadásmóddal, meggyőző képességgel, személyiséggel volt megáldva. Ő speciel mindegy mit árul, venni fognak tőle! Egy órán keresztül hallgattam és úgy mentem haza, mint akinek Anna Kournyikova súgja a fülébe, hogy vegye ki a pezsgőt a jeges vödörből!
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest