- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #902 üzenetére
Naigen szepen karcol de ehez jo fenyek is kellenek.
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek. Szerintetek érdemes egy Olympus E-500-at (jó állípotú kevés expos) lecserélni, egy E-1-re (szintén jó állpotú viszonylag kevés expos)? Sajnos én nem tudom eldönteni egyértelműen. A szívem húz a nagyobb váz és a státusz kijelző felé, viszont ezért cserébe le kell mondanom egy-két dologról. Szerintetek?
Köszönet a válaszokért.
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
tzimash
őstag
-
SpongyaBob
veterán
Miskolc-Tapolcán. Itt van egy kis csónakázótó, és teli van mindenféle jószággal. Mondjuk most kimondottan csak mókus miatt mentem ki. És végre sikerül lencsvégre kapni. Szabályszerűen üldöztem mire végül bepózolt Sajnos többet nem tudtam kihozni belőle, már nem volt időm bíbelődni a géppel. Így is örülök neki, hogy a beépített képstabi ilyen brutális, mert ezt 1/20s-el készült.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Latitude
aktív tag
Végül is úgy döntöttem, hogy nem. Tüzetesen összehasonlítottam a két gép műszaki specifikációit, és arra jutottam, hogy marad az E-500. Bár nagyon csábító a nagyobb, kényelmesebb váz, státusz kijelzés, talán nagyobb kereső, azonban az E-500 több dologban túlszárnyalja az E-1-et. (legalább is szerintem, de légyszi javítsatok ki, ha tévedek)
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
nesa
veterán
válasz Latitude #913 üzenetére
Ok, itt van info azoknak akiknek alkalmas a masina a kiterjesztesre,mindenki sajat felelosegere bizergalja.
Kozbe dobok 1 kepet is.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz asthring #916 üzenetére
Üdv!
Személy szerint szeretem a HDR képeket, de ezt én szűkebb rekesszel készítettem volna. A fények miatt
Állványt szeretnék venni, milyet ajánlanátok? (Nem profira gondoltam, viszonylag olcsót szeretnék ami ár-érték arányban jó. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #917 üzenetére
Mindenkepp valami kemenyebb kialasu stabil alvanyt vegyel ,nekem meg a kompaktos idokbol maradt egy gyengebb darab de 14-42 vel nincs gond de a 40-150 el mar remeg rajta csak ugy jo vele hogy 12mp kesleltetes utanna tukorfelcsapas es 5mp mulva expo.... szoval stabil cuccot vegyel.
asthring
Az elso olyan mintha valami csili vili jatek lenne...szuper szinek lettek.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #919 üzenetére
Ja nekem is van mini alvanyom vegulis nem rosz cucc am az sotet helyen segithet PL templom ,nekem kihuzhato labu van a 14-42 eleg jol elvan rajta 40-150 egyszeruen felbukik
A nagy alvanyom nem borul fel csak remeg mint a kocsonya ,hiaba kompakthoz valo ahoz teljessen jo volt.
Ilyen ,ez a legalacsonyabb alas meg kihuzhatoak a labai 2 reszben, de majd eladom es veszek valami stabilabb cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Szívesen kipróbálnám az iso50-et, de sajnos az vázam nem akarja
E500 1.3-as firmwareMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
nesa
veterán
válasz Latissimus Dorsi #921 üzenetére
Rejtett menubol kell ,ugyse megy?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
A linked alapján próbáltam, de a 4 diagnosztikai képernyőnél nem jutok tovább.
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
-Shadow-
aktív tag
Hello Urak!
Használ itt valaki E-520 meg Metz MB48 vaku kombót?
Ha infrásan vezérlem a külső vakut, akkor megoldható az valahogy, hogy a beépített vaku ne villanjon? Állítgattam mindent, de nem akar összejönni.Valakinek nem kell egy 14-42mm 3.5-5.6 obi esetleg? Még garos, minden tartozékkal, gyári állapotban. Nekem csak itt pihenne a tatyóban...
-
Flashback
addikt
E520 es az E420 között mi a különbség?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Mi az érdemi különbség a normál és a kis területű AF között? Az egyik magyar tesztoldalon ezt írták: Előbbi esetben a fókuszmező közvetlen környezetét is figyelembe veszi az AF rendszer, utóbbinál viszont szigorúan csak a mezőn belüli területre alapoz. Ezt értem is, a legfőbb kérdésem viszont az, hogy mikor és melyiket érdemes használni? Köszönöm.
-
ROBOTER
addikt
válasz SpongyaBob #928 üzenetére
normal: ha nem fordulhat elő, hogy a megcélzott terület mélységi kiterjedése nagy, és valami véletlenül elviszi a fókuszt - ez az üzemmód jobban működik kevés fény esetén
small: ha valami kis területű dologra akarsz fókuszálni, és ki akarod zárni a tévedést, mert a közvetlen környezetében előrébb illetve hátrébb lévő dolgok is vannak - ehhez az üzemmódhoz azonban több fény kell
Amúgy kereszt alakú az AF érzékelő (mármint kívülről nézve, valóságban a vízszintes és a függőleges pixelsor nem azonos helyen van). "Small" üzemmódban csak a kereszt közepét használja, "Normal" üzemmódban a keresztek szára meghosszabbodik.
-
ROBOTER
addikt
E-3-ban jelent meg.
E-30, E-620 biztosan tudja.E-520/420/450 szerintem a régi AF modult kapta, abban még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
-
jeni
félisten
Szia
Nem találtam az Oly 620-ra topikot.
Erről mi a vélemény? Jobb mint a korábbi 520-s változata? A kihajtható LCD és a 7 pontos élesség állítás ami szembetűnő pozitív javulás. Egyéb esetekben van eltérés? -
ROBOTER
addikt
-
Mercutio_
félisten
Ha kell az ekvivalens 28-nál nagyobb kezdőérték normálzoomon, inkább a K-x-et válaszd, 4/3-ra a majd 300ezres 12-60-on kívül nem tudom, hogy van-e bármi is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nesa
veterán
Es amit nemmondtak hogy nagyobb a dinamika atfogasa mint a nikon D5000 nek!
Miert ne lenne olcsobb cucc ra .
PL:Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM
[ Szerkesztve ]
-
asthring
tag
válasz SpongyaBob #947 üzenetére
az semmi, de fejjel lefele kerékpározik a fiú. hát senki nem szólt neki?!
http://asthring.deviantart.com | http://stonerrock.hu | http://postrock.hu
-
2ning
tag
válasz SpongyaBob #947 üzenetére
Hát, nem egyszerű olyan dolgot fényképezni ami nem tudod merre mozdul, ráadásul kurva gyors! A rámpa után miután elhagyják a talajt, csak tippeltem merre tartsam a gépet. Vagy a fejükből vagy a bringából hiányzott. Példa:
Próbálj meg 3-4 méterről ilyet fényképezni majd megtudod! Autó versenynél legalább azt tudod hogy az úton fognak menni. (elvileg)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest