- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Flashback #822 üzenetére
Mi sok ilyet hasznaltunk mar a gyerekkoromba is iroasztai lampaba nemnagy ujdonsag miota eszem tudom volt ilyenunk 80-as evek kozepen is, en ilyet vettem utoljara utolso darab volt learazva mivel geci EU megszuntette a hagyomanyos izzokat.
Amugy van energiatakarekos verzio is gyerekszobaba olyat raktam.
-
nesa
veterán
válasz
Flashback #791 üzenetére
Szerintem a kitobi baromi gyorsan fokuszal szinte azonnal de PL a 40-150 em a fenyerossebb fajta az igen tohonya de meg mindig veri a kompaktokat (gondolom itt az azert is ilyen mert baromi hosszu utat jat be)
Szoval ha lassuvolt vagy nemvolt eleg feny a fokuszalashoz,esetleg nem S-AF re raktad hanem a temakoveto C-AF re, probald ki meg 1x a gepet es figyelj oda hogy S-AF legyen bealitva.
Itt 1 kep sajnos a fokusz elcsuszot mert ez ilyen rugos jatek kb f:1,8-on lehetett mar nem emlekszem
-
nesa
veterán
válasz
Flashback #735 üzenetére
Ertekelem a humorod
gondolom mivel az olympus DSLR 4/3 os a linkelt obi meg OM igy 4/3-OM adapter kell.
-
aldebaran
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged