- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
-
sanka81
csendes tag
válasz
ROBOTER #1508 üzenetére
Azért ez érdekes. Az írásból az jön le, hogy az Olympus PRO obik valóban elég magasra teszik a mércét, a legjobbak között vannak. De asszem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, nem értem az üzletpolitikát. A Canon és a Nikon elég sűrűn jön új vázakkal....de az írásból az derül ki, ilyen minőségű obikat nem tud a vázra tenni, csak mondjuk kétszer akkora áron. Az Oly meg nem tud a PRO obik mögé méltó vázat varázsolni. Ez nagyon érdekes!
Fene se érti ezt az üzlet politikát..... -
Messer22
senior tag
-
nesa
veterán
válasz
ROBOTER #1383 üzenetére
Folyadek nemlehet nemszoktam kiadni a gepet a kezembol igy senki nemis mokolt bele , szemmel lathato kis fekete porszem , de mint mondtam ugytunik kuszik lefele ,bizakodom egyszer ledobja magarol ,nem akarok hozzaerni
Messer22
Kicsit probaltam eloszor ,de kibontottam egy 100ml steril fecskendot
azzal mikor belovok suvit a levego akkora szelet kavar
-
Lakers
tag
válasz
ROBOTER #1144 üzenetére
Na látod ez az... egész sok levan maradva...snapsort itt azért elég gáz ha még az NMOS-t írja... Pedig elég komoly fényképezőgép összehasonlító oldalnak tűnik.
Mercutio_ azok beszerzése folyamatban, szerencsére az egyetemi könyvtárban is van jó pár. Már kaptam segítséget, hogy mely könyvekkel induljak el. Rendezvény alatt, nem hivatalosat értek (ismerősök fellépése, akik nem engedhetnek meg maguknak profi fotóst, nem is pénzért akarom, ezért tényleg hobbi szinten foglalkozni vele) Esküvő alatt, majd a haverok jövőben esküvőit értem, a profi mellett xD, de ha elég keményen tanulok és gyakorlok, majd mondtok rólam véleményt a fórumon, hogy mehetek a profi fotósakkal versengeni
Természetesen köszönöm a hsz-det, hiszen egy a cél
a lehető legjobb fotók készítése a tudásom alapján, amit könyvekkel és a fórumozok segítségével mindig bővíthetek!
-
nesa
veterán
-
2ning
tag
Ideje lenne már azt a tükröt, meg a többi hacukát elfelejteni. Tiszta ellentmondás egy digitális gép. Brutális felbontóképesség szupercsúcstechnológiák, meg egy hülye tükör amit mechanikával rángatnak ide oda. Csapkod, hangos, berázza a gépet, koszolódhat, elkopik a mechanika stb. stb. Ha belegondoltok tiszta röhej. A redőnyrőll már ne is beszéljünk, de talán az annyira nem vészes még ha mechanika is. A prizmáról meg az Indiána Jones jut eszembe, ahogy a tükrökkel pattintgatták mindenfelé a fényt. Vicces ez már manapság.
A fiam úgy mondaná: gáz az egész apa !!Ezt ma már nem így csinálják!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt off lesz, de újonnan itthon. , külföldön, ez is drága nekem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged