- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Peet 80 #57026 üzenetére
Mint írtam, én is megvettem tegnap online sok morfondírozás után, hogyan kerülhet közelebb a tévé, amikor nézzük, aztán megoldódott, mert tesztkor akkora hatással volt rám a képminősége, hogy ez kétségkívül a világ legjobb képminőségű tévéje, hiába mondta ezt a Vincent gyerek is, meg más is, a saját szemeimmel akartam látni...mindegy...
Te Filmmaker módban használod, vagy minden tartalomra (tv adás, netflix, média etc...) külön beállítást csináltál?
-
tutitibi
senior tag
válasz
Peet 80 #54480 üzenetére
A tervek szerint a Panasonic valamikor tavasz végén küldi csatába új csúcsmodelljét a JZ2000 típusjelzésű OLED televíziót, amely 55, 65 és 77 hüvelykes változatokban lesz elérhető. A vállalat továbbra sem gondolkodik 8K felbontásban, mert állításuk szerint még mindig nincs elég tartalom, szóval ez is egy 4K-s készülék.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Peet 80 #53633 üzenetére
Nálam ez a tintig hiba, rögtön kimerítené az "ezt még elnézem" faktort. Tehát rögtön hívnám a panasonic-ot, illetve dehogyis, azonnal elállnék a vásárlástól. Pontosan azért, mert van homogén panel. A tinting nem fog javulni, inkább rosszabb lesz. Egy fehéres háttérnél, havas tájon ez meg inkább szembetűnő.
De, mint írtam, ha téged nem zavar, akkor ne foglalkozz vele.
A vertical banding, az viszont kitűnő! Semmi nem látszik. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Peet 80 #53238 üzenetére
Foltosodást/tintinget/sávosodást eddig nem tapasztaltam, remélem ez így s marad.
Tudsz erről képet berakni [link] innen 1%-ról a vertical banding, majd fehér háttérű képről a tinting miatt. Ha ez mind homogén lesz képről, akkor rendelek egyet 65-öst a hálóba azonnal, mert eddig nem volt időm elmenni és kipróbálni, főleg a mozgás miatt. Fogjuk rá, hogy látatlanban bepróbálom...
Előre is kösz.
Egyébként a Panasonic miért nem gyárt 77-es méretben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest