- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovsol #72443 üzenetére
+1
Több év után az enyémen is észrevettem egy fekete blokkot a legszélén, amikor költözés után közelről ügyeztem rajta valamit. Meg nem mondom, hogy mikortól van ott és azóta se jutott eszembe, csak most hogy itt előjött a téma.
Az más lenne, ha világítana és zavarna, de így akkor látni, ha tudja valaki, hogy hová kell figyelni és direkt megkeresi.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kovsol #72090 üzenetére
Igen boltokban igy van, ott netto arak vannak... veszek egy rekesz IPAT 10 dodoert, es radob meg 1 dollart mikor fizetek. Eleg tre dolog amugy.
A marihuana boltban is 2.5 G 40+5 dollar a tax.(de mar nem fujok mert draga, es megufulok ezektol a tultenyesztett fikuszoktol)
Viszont itt megneztem, konkretan ennyit vonna a kartyamrol le, eljutottam a fizetesig. Korabban rendeltem egy 185 dollaros maszocipot New Yorkbol Illinois-ba es ott sem volt Tax (exempt / mentes). Akkor meg csak vendeg voltam itt. Lehet utolag kene AFA-t fizetni? Passz... Tippre szerintem ebbe mar be van epitve. Mert a boltokban a fizetesnel azonnal levonja a Tax-al egyutt.
-
válasz
kovsol #71400 üzenetére
Nekem ez egy ilyen íratlan szabály volt de igaz saját magamra nézve . Modik szokták használni mikor ép rendet tesznek egy topikban a félkövért miután ezt láttam én így fogtam fel ezt.
Street681: nem akartam se bunkó se negatív lenni veled szembe egy észrevétel volt tőlem . -
TechN7ne
nagyúr
válasz
kovsol #70564 üzenetére
Én is észrevettem ,hogy az LG eléggé válogatós USB terén.
Egy db külső 2,5-es 1tb-os merevlemezről nézem a filmeket ami USB 2 rack-be van rakva és néha akad a 4k tartalom ,míg a 3 éves Sony TV-n ez nem jelent gondot - ott szárnyal a 4k s tartalom usb 2-ről is.Szerzek egy usb 3 - as rack- et amibe sata 3-as merevlemezt rakok ,nagyon kiváncsi vagyok javul e a helyzet LG G1-en.
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
kovsol #69899 üzenetére
A kettőből inkább az LG. Habár az sem neo paneles, de házon belül...
TV adásra majdnem mindegy, még a kábeles HD is SDR a legjobb esetben is. (Altalában amúgy 1080i vagy 720i)
PS5 - egyértelműen az LG - bár az új FW-el a Sony A sorozat is jó már játékhoz, csak az egy nagyságrenddel drágább. Amúgy a PS5 nem tudja a VRR-t, így akár mindegy is.Ahol a minőségbeli különbség előjön az a 4K HDR, IMAX, Netflix HDR/IMAX, Bravia Core és társai. Ha ilyet nem nézel és nem is tervezed, akkor a C1 bőven elég. A HBO szolgáltatási minőségét nem ismerem.
(A YouTube kb. 18-21 Mbps, Netflix 4K/IMAX az akár 50-60 Mbps is lehet, a Bravia Core - Ami csak a SONY-n van az 80-120Mbps - utóbbi azért is érdekes fejlemény, mert a TV beépített LAN csatlakozója csak 100 Mbps-os.)
-
Multibit
nagyúr
válasz
kovsol #69219 üzenetére
A HDT szállította házhoz. Nem tudom, hogy milyen módon volt a tévé a raktérben elhelyezve, mert a futár egymaga felhozta a második emeletre az 55”-ös tévét tartalmazó csomagot. Tehát, nem volt lehetőségem a furgonba kukkantani. A doboz bontatlan és sérülésmentes volt. A készülék is hibátlan.
Nincs olyan Telekomos előfizetésem, amihez kapcsolható lett volna a vásárlás, így a normál 421 ezres árat utaltam a megrendelés leadásakor.
Biztosításnak nem néztem utána, nekem elég a három év garancia. -
GuruZone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest