- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Hasonló cipőben jártam. Pillants rá az Amlogic procis topikra. 10-20 között elég jó CE rendszert lehet összerakni. DV nem lesz, illetve Netflix se. Ezeket én továbbra is belső lejátszóval tolom, mert ehhez tényleg az általad említett összeg kéne.
De amúgy szerintem nincs különösebb baj a belső lejátszóval se, pláne, ha vinyóról tolod bele az infót.
-
Multibit
nagyúr
... egy kis gondom a beépített videólejátszóval. DLNA-n keresztül...
Csak két dolgot kell elengedned, a beépített lejátszót és a DLNA-t
Persze itt (is) jönnek majd a gagyi védelmezői, velük nem óhajtok vitába szállni . Mindössze egy valamire lenne szükséged, kipróbálni egy korrekt külső mediaplayert net share-rel -
-
Fisha
őstag
Más eszköz látja ezeket? A megfigyelésem szerint inkább a dlna server oldalon szokott a gond lenni, hogy sehogyse akar frissülni a directory.
Illetve még fontos, hogy iso-t vagy más bluray struktúrát nem fog lejátszani belső lejátszó sajnos. Bár szerintem látni azért kéne. -
Joshi
titán
Nézd meg a #40661 hsz-ben írt megoldást is, de bátran ajánlom a lehető legegyszerűbb megoldást, azaz az opensubtitles.org oldalt. Én innen minden filmhez találtam feliratot, és még soha nem kellett időzíteni. A lényeg, hogy a letöltött feliratfájlt nevezd át a film nevére, vagy fordítva tökmind1, a lényeg hogy ugyan az legyen a nevük.
Ha USB-én kötsz egy tárolóeszközt a tévére, legyen az pendrive vagy vinyó, akkor ott nem lesz gond az adatátvitellel. Még az USB 2.0 is bőven elég a 4K HDR-hez (~20MB/s = ~200Mbits egy irányba).
Ha PC-ről tennéd ezt, akkor ajánlom figyelmedbe a UHD Filmek lejátszása topik olvasását.
-
Vagy veszel egy normális külső lejátszót.
Az enyém pl kezel minden külső, belső feliratot az összes létező formátumban. Nem kellene mkv-ből kiszedegetni a feliratokat.
Egy időben én is szórakoztam ilyesmivel, aztán meguntam és vettem egy külső lejátszót, ami kezel mindent. -
Joshi
titán
Én is most kérdeztem rá UHD filmek lejátszása topikban, és mkv filmek esetén a mkvtoolnix progit ajánlották felirat kiszedésére. Ezután már csak átnevezed ugyan arra mint a film és már megy is a felirat. Nekem azért van szükségem erre a progira, mert az Oppo csak ANSI-ban jeleníti meg a hosszú ékezetes karaktereket, illetve csak így lehet színt, méretet és pozíciót állítani.
-
LógaGéza
veterán
Én a családban már több kijelzőt is tettem fel Stell SHO3310-es konzollal, és erre fog kerülni nekem is a 65C9 ha megérkezik ma. Meg úgy overall elégedett vagyok a Stell konzolaival, nálam hangszórókat is tart, valamint már 55B8-at is raktam fel SHO2051-el, minden probléma nélkül. Ár/érték arányban nagyon jók!
Nem tudom mi kerül az LG konzoljában 35ezerbe, de nekem biztos nem kellene, nagyon eltartja a faltól... -
pinnacle
nagyúr
TV-t átvételkor mindenképpen meg kell nézni. Nekem szállító azt mondta, főleg LG-nél van törés probléma. Az nem derült ki, hogy azért, mert legtöbbet ebből szállítanak vagy tényleg sérülékenyebb. Persze ki tudja, hogy dobálják a csomagokat.
Utólag biztos nehezebb intézni, hogy a szállítás előtt vagy után tört össze. -
daneel_hu
addikt
"Daneel valasza egy kicsit aggaszto, de amit te mondasz az pozitiv. Nyilvan a beegesre majd figyelni fogok, de ha jol hallottam erre mar vannak appok is az ujabb TV-kben, nem?
Nekem az lenne a lenyeg hogy ne kelljen kukaba dobnom 2.5 - 3 ev utan ha lesz vele valami, es mondjuk tudjam hasznalni 4 evig minimum, utana pedig akar el tudom majd adni. (Epp most doglott be a Sony LCD tv-m, 3 honappal a gari lejarta utan, es mivel nem tudom eladni igy bukok rajta 100 ezret.)"Már mi az ami aggaszt?
Rajtad múlik mennyi ideig tudod használni a tévét, a 2018-asok már elég jók beégés ellen.
De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet szétcseszni.
Mit sem érnek a beépített védelmek, ha pl nonstop CNN-t nézel 100-as oled fénnyel. -
renatto
őstag
B8 - 500k - C8 - 550k
A biztosítós "garancia", ami ugye biztosítás, az távol van a gyári garanciától. Természetesen, ha elromlik a tévé megjavítják (elszáll a táp), de amúgy sokkal "szőrözősebbek". Beégés 99%, hogy nem játszik, szerintem 5 db pixelhiba alatt az sem, illetve ha cserés lesz, akkor az avultatott ár fog játszani, ahogy előttem is írták, tehát 3 év múlva, mondjuk 50-60%-on lesz a tévé ára... Ha jól tudom, biztosítós káreseménynél, van önrész is (10-20%). Tehát ha betöröd a kijelzőt, nem ingyen fogják cserélni. Csak azért írom le, hogy ne csak azt nézzétek, nektek melyik infó a szimpatikusabb.
-
daneel_hu
addikt
Mindegyik oled rendelkezik némi bandinggal, tinttel, nyílván eltérő mértékben.
Olyan panelt még nem láttam amely teljesen mentes ezektől.
Szerintem olvass utána mik ezek, most ezt nem fejteném ki.A lényeg, hogy amennyiben ezekkel gondod van és látszanak normál tartalom mellett akkor az LG általában cseréli a panelt. De ez az első 2 év gyári gari alatt úgyis kiderül...
Ezek nem olyan hibák amelyek a tévénézési szokásaid miatt alakaulnak ki, hanem az oled-technológia sajátjai.Abba se menjünk bele, hogy válogatják-e a paneleket a különböző szériákhoz, sokak szerint nem, szerintem igen. Vincent szerint is igen, bár rá nem szeretek hivatkozni.
-
belan
addikt
electrovision.hu hanyagolnám a helyedben en egyszer vettem egy Samsung tv es alap lap hibás volt másnap vittem is vissza ,ott csak ilyen hibás vagy sérült tv-k vannak ! Gold garancia képernyőre is vonatkozik ha meg hibasodna vagy ha összetörik 5 év alatt . Ha tenyleg sok ideig akarod meg tartani a tvt Sony vagy Panasonic tv-t jobban ajánlanám mint a lg-t állítólag jobb a elektronika bennük .
-
daneel_hu
addikt
"És akkor most a gyári gari mellett van +3 éved, vagy az 5 év a vásárlástól számítva indul, tehát a gyári garihoz semmi köze, és csak balesetekre vonatkozik? Ergo ha 3 év után döglik be a panel és a TV, akkor ígyis úgyis megszívod, nem? (Hacsak nem öntöd le gyorsan 1 pohár paradicsomlével és megpróbálod elhitetni velük hogy attól döglött be.)"
Attól függ mi az a "bedöglés".
Ha beég vagy teszemazt lesz 5db deadpixel akkor megszívtad, ezért nem cserélnek.
Szállítás közbeni kárra, törésre, villámkárra jó. Viszont ezekben az esetekben AVULTATOTT értéket térít a biztosító.Csak abban az esetben térít vásárláskori teljes összeget ha javíthatatlanul tönkremegy a tévé, vagy nem lenne gazdaságos a javítása.
Viszont a LG-féle tint, túlzott banding vagy beégéses panelcseréket ebben az esetekben felejtsétek el, biztosan nem cserélik. -
Calogero
addikt
Hogy tudtál Garancia Pluszt vásárolni a TV-re? Online vásárlásnál nekem nem ajánlotta fel...
A termék megvásárlását (kézhezvételés) követő 185 napon belül – kizárólag a Garancia Plusz Silver biztosítási csomag vásárolható. Az Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre vonatkozóan a termék megvásárlását (kézhezvételét) követő 21 napon belül Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítási csomagokra is – bármely áruházban - a vásárlási számla és a jótállási jegy egyidejű bemutatása mellett - kollégáinknál
-
-
BReal
addikt
Nem pár nap alatt vitték azt el a Telekomnál, hanem jó esetben pár perc alatt. 4 db volt raktáron.
Más: nem láttam az emagos linket a Philips 65OLED754-ről. 580e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kés topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Opel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest