Hirdetés
- IP69 mellett is befért a venti
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Hat, nem kis elfogultsagot erzek en itt, ha külföldi oldalakon mozog az ember, ott azert kicsit mas az összkép.
Ide sem kell többet jönni.
Sasi001: Biztos jo dolog lehet helyettem is tudni, hogy mit gondolok, en sajnos nem ismerem az effajta arroganciat.
Egyebkent nincs önnyugtatas, nem gyakran van olyan, hogy en elegedett vagyok valamivel, tv kapcsan is az alapjan döntöttem, hogy milyen kompromisszumal tudok együtt elni, de igy utolag nem is vagyok biztos benne, hogy jol döntöttem, de ez akkor is igy lenne, ha mast veszek.
-
Sinesol
veterán
-
Sinesol
veterán
-
Sinesol
veterán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Detto, nekem C4 OLED-em van es sötet szoba 2es beallitassal hasznalom, ugy nem eg a szemem reggel egy esti filmezes utan. Ha HDR filmet nezek, kb olvasni lehet a szobaban, akkora fenye van.
El nem tudom kepzelni mire kellhet több fenyerö annal, amit ez rudna maxon. Gondolom nagyon vilagos nappaliban, de oda meg akkor mar ertelmesebb valami high end va panel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor