Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Igen sajna a készletértesítő fabatkát sem ér…
De sezrencsére sikerült egy 77S90D-t félárasítani.
Csekkoltam párszor a 65” 55” verziót is egymás mellett és értem hogy az QD, de inkább placebo, mint valósan érzékelhető az a különbség, ami inkább műszerrel kimérhető.
A színtónust amúgy is melegre állítom,
a fény meg közepes álláson is kiégeti a szemem, éjjel még 0 fényerőn is nagyon erős
Megmosolyogtató ha valaki szebb színek és nagyobb fényerő miatt keres célzottan QD panelest.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Most már mind1 is
Számításaim szerint a mostani akcióban HA! még lesz 65S90D akkor 400k körül lesz az ára
-
Gabor970
addikt
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
mi az asszonnyal akkor is nagyon be voltunk c@rva, amikor a 65"-es oledet a fali konzolra felraktuk. Teljes hülyeség szerintem ez az üveglapnyi kijelző. Mitől lenne rosszabb, ha lenne egy normális vastagsága, amit nem félne az ember megfogni?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Egy Samsung UE55F6470SS tipusú LCD-t vettem még németországban évekkel ezelőtt.
Aztán amikor hazaköltöztem ...hoztam magammal.
Megvan a mai napig.
Lassan cserélnem kellene....lehetőleg OLED-re.
De vannak fontosabb kiadások és sajnos váratlanok is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Platóson úgy felejtős, még ha ki is tudod normálisan tömni. Fektetve túl sok helyet foglal, rápakolni nem ajánlott. Állítva pedig úgy nagyon nem lesz stabil. Mindegy, hogy talp nélkül, vagy kivágod az alján a dobozt.
Hungarocell szerintem fontosabb, mint a doboz. Tudom, hogy gáz elrakni, ha nincs pince, tároló, egyebek, de szerintem azt ajánlott megtartani. Kanapé alá sem fér be? Vagy ha a konyhabútor nem ér plafonig?
Nem szép látvány a hungarocell a lakásban, de a sérült kijelző még csúnyább.
-
pjen
félisten
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Hová akarod vinni?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Ha tervben van költözés, elszállítás, akkor szerintem ajánlott elrakni. A dobozt még mondjuk egyszerűbb, de a hungarocell már necces a méret miatt.
Garanciális javításnál nem neked kell gondoskodnod a biztonságos szállításról.
-
gab1ka
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Nappali/konyhabútor mögé, kanapé mögé/alá kilapítva a dobozt esetleg el lehet tüntetni szem elől. Én megtartanám valahogy, legalább amíg él a garancia.
-
pjen
félisten
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Hulladék udvar 3 nap után kidobom.
-
Sasi001
őstag
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Megy a padlásra.
-
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Múlthèten, szóval az első napokban. Sajna nem maxoltam ki a kedvezményeket mert a tv beszámítást elfelejtettem hozzáadni
Amúgy tegnap volt 11 óra körül belőle, a figyelmesek lecsaptak mert kb 5 percig volt elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a fény meg közepes álláson is kiégeti a szemem, éjjel még 0 fényerőn is nagyon erős
Vhiktor