- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Piftuka
veterán
válasz
ROLI22 #113145 üzenetére
Miért nem éltél az azonnali cserével, ill. elállással?
Hibás teljesítés esetén 3 napon belül azonnali cserére vagy jogosult, ami történt pedig azon túl is minden vitán felüli alap volna az elállásra is. (Amit a törvény szerint egyébként sem kell megindokolnod, de itt a történet ráadásul magáért beszél.)
-
Piftuka
veterán
válasz
ROLI22 #113134 üzenetére
Szomorú, hogy a vadonat új, 800 ezres LG csúcsmodell esetében rögtön alaplap cserével kell szembesülnie bárkinek!
Az mindenesetre legalább jó dolog, hogy garanciális szerviz szempontjából a hazai piacon az LG talán a legkorrektebb, és a jótállási időn belül általában zokszó nélkül cseréli a hibás alkatrészeket.
Anno a CX és C1 sorozatot hírhedten gyatra minőségű alaplappal szerelték.
Remélhetőleg a G5 esetében nem ez a helyzet...! Egyébként erre nem kérdeztél rá a szakembernél? -
Piftuka
veterán
-
lajbii
tag
válasz
ROLI22 #60331 üzenetére
Heló. Én pont 3 napja beszéltem az LG - vel ahol elmondták hogy az OLED TV-kre 2 év teljeskörű garancia jár. De ha a 2 év garancia eltelt az OLED PANELT azaz a kijelzőt a 3. évben még kicserélik garanciában beégés vagy akár pixelcsík estén is!!!!
Szerintem a te esetedben az OLED PANEL azaz a kijelző hibája a pixel csík és nem az áramköré.
Ajánlom hívd fel az LG szervizt valószínű kicserélik garanciában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Macbook White 13" unibody
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest