- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Amíg az emberek ennyire szeretnek boltba járni, addig a helyi megjelenést kellene a legjobban erősíteni. Kereskedői szerződésekkel, márkaszekcióval, betanított promóterrel, akciós újság megjelenéssel...stb. Ez még mindig sokkal olcsóbb, mint egy normális reklámkampány különböző médiumokban/felületeken...és nagyon hatásos ezen a piacon is.
Bár én más területen dolgozom, de szintén ezt csináljuk és prémium termékekkel is sikeresek vagyunk.
Egyszerűen ez nem megy nekik...nem érik el az embereket. De én is dolgoztam multi környezetben és láttam pár cégnél, hogy ezzel van a legnagyobb probléma.
A Samsung kva jól csinálja, és időnként képes megújulni. Megtalálja az embereket, amiben persze rengeteg pénz, de emellett rengeteg munka is van.
Szerk.:
Plusz ki lehetne szórni is a TV -ket neves oldalaknak, elismert szakembereknek tesztelésre.Én sokat foglalkozom a témával, ha valamit venni szeretnék. Rengeteg cikket, tesztet, felhasználói véleményt elolvasok, illetve elmegyek megnézni az adott eszközt, beszélgetek róla...stb. Vettem pár TV -t az elmúlt években, de szinte még csak érintőlegesen sem találkoztam Panasonic -kal.
Nagyjából a létezését is kisebb csodának tartom. Pedig én tettem is azért, hogy találkozhassak vele. A nagy átlag pedig közel sem ennyire tudatos, körültekintő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor