- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem mert én utána nézek mit veszek. Tudatos vásárló vagyok. De sajnos nem tudom más mennyire tudatos vásárló. Amúgy, ha bemész egy Euronicsba ott az eladó mondta pl, hogy ebben más panel van. De ez nem hiszem, hogy mindenhol így van. Ez valóban sajnálatos.
Amúgy ha valaki ilyen értékben vesz dolgokat alap legyen, hogy utána olvas, néz stb. Ezért vagyunk ott ahol vagyunk mert, marhára kevés a tudatos vásárló. Aki meg nem az azt nem hiszem, hogy érdekli az MLA panel stb. De ezt csak lehet én látom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy ha valaki ilyen értékben vesz dolgokat alap legyen, hogy utána olvas, néz stb. Ezért vagyunk ott ahol vagyunk mert, marhára kevés a tudatos vásárló. Aki meg nem az azt nem hiszem, hogy érdekli az MLA panel stb. De ezt csak lehet én látom így.
Vhiktor