Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
junkpod
üzenetére
Nem nagyon hiszem én sem ,hogy olyan “rettentő” rossz lenne a készülék gyári kalibrációval.
Én is csak a képmódok között váltok ,egyéni t meg beállítottam estére meleg / alacsonyabb fényerőre ,minden gyári.
Abban sem vagyok biztos ,hogy ha kalibrálnák a készülékem jobban tetszene és nagyobb élményt nyújtana mint most ,
Kalibrálás a színhűség miatt ajánlott munkára és nem egy felhasználói élményre.Annak a TV nek vlmi baja volt ,én mondjuk biztos vissza küldtem volna ha gyári állapotban is nagyon fals ,Sony pont nem erről híres.
Az összes gyárilag kalibrált készülék tisztasága kimagasló a többi gyártó készülékéhez képest ,de ezzel nem mondok újat annak aki ilyen TV ket használ és vásárol régóta.
Erről egy áruházi eladó ,vagy TV kereskedelemben jártas illető több erősítést tudna adni ha már nekünk mint felhasználók (vagyunk egy páran) nem hisznek.
- Mondjuk ez annyira nem mérvadó mert vissza lehet nullázni minden beállítást.Szerk.
Az is lehet ,a felhasználónak sikerült még jobban elállítani a kep beállítást mire hívott segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor