Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
junkpod
üzenetére
Nem nagyon hiszem én sem ,hogy olyan “rettentő” rossz lenne a készülék gyári kalibrációval.
Én is csak a képmódok között váltok ,egyéni t meg beállítottam estére meleg / alacsonyabb fényerőre ,minden gyári.
Abban sem vagyok biztos ,hogy ha kalibrálnák a készülékem jobban tetszene és nagyobb élményt nyújtana mint most ,
Kalibrálás a színhűség miatt ajánlott munkára és nem egy felhasználói élményre.Annak a TV nek vlmi baja volt ,én mondjuk biztos vissza küldtem volna ha gyári állapotban is nagyon fals ,Sony pont nem erről híres.
Az összes gyárilag kalibrált készülék tisztasága kimagasló a többi gyártó készülékéhez képest ,de ezzel nem mondok újat annak aki ilyen TV ket használ és vásárol régóta.
Erről egy áruházi eladó ,vagy TV kereskedelemben jártas illető több erősítést tudna adni ha már nekünk mint felhasználók (vagyunk egy páran) nem hisznek.
- Mondjuk ez annyira nem mérvadó mert vissza lehet nullázni minden beállítást.Szerk.
Az is lehet ,a felhasználónak sikerült még jobban elállítani a kep beállítást mire hívott segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor