- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Nálam is beismerték, hogy kalibrálva volt a TV. Illetve finoman jelezték, hogy ezzel szerencsés ember vagyok, mert ingyen megkaptam. Ezért ugye normál esetben pénzt kérnek...
Én pedig mondtam nekik, hogy ez számomra hibás teljesítés, mert bontatlan TV -t kértem. Tehát nekem ez olyan, mintha használt készüléket kapnék és azt sem tudom meddig volt használatban, illetve nem történt -e valami a TV -vel, amíg kalibrálták. Ez azért fontos, mert hibás volt a TV is.
Ezután az jött, hogy oké intézik, de mire megérkezik a másik TV, addigra már nem lesz akciós a MM Garancia Plusz. Azt meg arra a TV -re kötöttem, amit visszavittem.
Erre meg szintén azt mondtam, hogy szerintem meg ez hibás teljesítés és még nem kaptam meg azt a terméket, amit rendeltem. Ráadásul pont nem érdekel 1 vagy 2 hét csúszás 5 éves biztosított szerződésnél.
Szóval küzdöttem velük, de végül sikerrel jártam. Az üfsz. ügyintéző elég korrekt és jó arc volt, de azért érdekes, hogy ilyen dolgokkal kell nekem plusz köröket futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor