- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Nálam is beismerték, hogy kalibrálva volt a TV. Illetve finoman jelezték, hogy ezzel szerencsés ember vagyok, mert ingyen megkaptam. Ezért ugye normál esetben pénzt kérnek...
Én pedig mondtam nekik, hogy ez számomra hibás teljesítés, mert bontatlan TV -t kértem. Tehát nekem ez olyan, mintha használt készüléket kapnék és azt sem tudom meddig volt használatban, illetve nem történt -e valami a TV -vel, amíg kalibrálták. Ez azért fontos, mert hibás volt a TV is.
Ezután az jött, hogy oké intézik, de mire megérkezik a másik TV, addigra már nem lesz akciós a MM Garancia Plusz. Azt meg arra a TV -re kötöttem, amit visszavittem.
Erre meg szintén azt mondtam, hogy szerintem meg ez hibás teljesítés és még nem kaptam meg azt a terméket, amit rendeltem. Ráadásul pont nem érdekel 1 vagy 2 hét csúszás 5 éves biztosított szerződésnél.
Szóval küzdöttem velük, de végül sikerrel jártam. Az üfsz. ügyintéző elég korrekt és jó arc volt, de azért érdekes, hogy ilyen dolgokkal kell nekem plusz köröket futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor