Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Nálam is beismerték, hogy kalibrálva volt a TV. Illetve finoman jelezték, hogy ezzel szerencsés ember vagyok, mert ingyen megkaptam. Ezért ugye normál esetben pénzt kérnek...
Én pedig mondtam nekik, hogy ez számomra hibás teljesítés, mert bontatlan TV -t kértem. Tehát nekem ez olyan, mintha használt készüléket kapnék és azt sem tudom meddig volt használatban, illetve nem történt -e valami a TV -vel, amíg kalibrálták. Ez azért fontos, mert hibás volt a TV is.
Ezután az jött, hogy oké intézik, de mire megérkezik a másik TV, addigra már nem lesz akciós a MM Garancia Plusz. Azt meg arra a TV -re kötöttem, amit visszavittem.
Erre meg szintén azt mondtam, hogy szerintem meg ez hibás teljesítés és még nem kaptam meg azt a terméket, amit rendeltem. Ráadásul pont nem érdekel 1 vagy 2 hét csúszás 5 éves biztosított szerződésnél.
Szóval küzdöttem velük, de végül sikerrel jártam. Az üfsz. ügyintéző elég korrekt és jó arc volt, de azért érdekes, hogy ilyen dolgokkal kell nekem plusz köröket futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VR topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor