Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple Watch
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Hát szerintem te is félreértettél engem rendesen.
Én arról beszéltem hogy amennyiben streamingen jelenik meg azt el kellett fogadni de facto eredeti médiumnak. Lehetséges fanyalogni hogy amennyivel jobb (lenne) diszkről de nincs értelme, ha nincs is diszk verzió. Pl itt az említett apró világ. Nincs diszk, streaming az eredeti minősége. És bocs nem demó anyag. Természet film, méghozzá gyönyörű munka, szépen komponált, szépen exponált, profin bevilágított képekkel. Szóval szerintem nincs igazad amikor demó képvilágot említettél, mivel nincs agyon húzva, nincs repedtre szaturálva, szép az anyag gradációja, pont hogy ez a lényeg : úgy hozza ki a maxot a tv-ből hogy mindeközben természetes marad.
De nézzük a filmeket, a prometheusnál vannak sokkal szebb filmek!
Mit szólsz pl netflixen elérhető: Nyugaton a helyzet változatlan, tételhez? Szerintem példa értékű grading.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor