- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Milyen GPS-t vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ez mind igaz, mármint ami a megjelenő kép abszolút mércéjét illeti, de mivel a TV több ennél, gondolok itt az okos rendszerére, az egész ökoszisztémára, a menüire, és hát igen, sajnos a garis és egyéb vevőszolgálati ügyintézésre is, illetve vegyük még akkor már ide az ár/összes szempont alapján nyújtott teljesítmény arányát is - szóval mindezeket figyelembe véve már nagyon nehéz a kérdés, hogy melyik is a legjobb - tényleg a Sony?
A válasz helyesen valószínűleg kb úgy hangzik, hogy "Kinek a pap, kinek a ministráns fiú..."
Én pl rengeteged filóztam, hogy melyiket vegyem, LG, Samu, mi legyen? És abban maradtam magammal, hogy a samu nagyobb színtere nem elég általam értékelt előny ahhoz hogy a jól ismert hátrányokat ami egy samsunggal jár viseljem - így lett drágában ugyan a G3 - de ez tényleg egyénfüggő. A Sony-t viszont nem tudom elhelyezni sehová sem egyenlőre. Biztos hogy S95C-t vennék ha QD-OLED mániám lenne.
Kéne még a Pana illetve a Philips 908 is a képbe, hogy tényleg reálisan értékelni lehessen ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55C31LA 2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest