Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ez mind igaz, mármint ami a megjelenő kép abszolút mércéjét illeti, de mivel a TV több ennél, gondolok itt az okos rendszerére, az egész ökoszisztémára, a menüire, és hát igen, sajnos a garis és egyéb vevőszolgálati ügyintézésre is, illetve vegyük még akkor már ide az ár/összes szempont alapján nyújtott teljesítmény arányát is - szóval mindezeket figyelembe véve már nagyon nehéz a kérdés, hogy melyik is a legjobb - tényleg a Sony?
A válasz helyesen valószínűleg kb úgy hangzik, hogy "Kinek a pap, kinek a ministráns fiú..."
Én pl rengeteged filóztam, hogy melyiket vegyem, LG, Samu, mi legyen? És abban maradtam magammal, hogy a samu nagyobb színtere nem elég általam értékelt előny ahhoz hogy a jól ismert hátrányokat ami egy samsunggal jár viseljem - így lett drágában ugyan a G3 - de ez tényleg egyénfüggő. A Sony-t viszont nem tudom elhelyezni sehová sem egyenlőre. Biztos hogy S95C-t vennék ha QD-OLED mániám lenne.
Kéne még a Pana illetve a Philips 908 is a képbe, hogy tényleg reálisan értékelni lehessen ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest