Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Végignéztem és valahogy én sem éreztem azt, hogy a Sony lehengerelte volna az S95C-t vagy a G3-at.
Akárcsak te, én is tesztben a referencia monitorhoz hasonlítottam az A95L, az S95C és a G3 képét és azt kell mondjan, annak ellenére, hogy én eddig nagyon Samsungos voltam, de most SZÁMOMRA a G3 képe hasonlított leginkább a ref. monitor képéhez. Én pont most akarok tv-t venni. A meglévő 65” QN90 miniLED-et váltom le 65” OLED-re. Az S95C és a G3 a két kiszemelt. “Sajnos” a G3 majd mindenben jobban tetszik. Ma elmegyek megnézem őket élőben is. De nagyon a G3 felé hajlok, hiába drágább 160eFt-al. Nekem szebb, világosabb a képe, van DV, sokkal jobb garos ügyintézés. Csak ez a régies tváirányító nem tetszik. A mostani QN90 távját imádom….
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor