- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Nálam streamingben nem volt soha akadás lannal, wifivel igen. Pedig minden itthonira elő vagyok fizetve meg nézem is.
Viszont nekem a Witcher legutóbbi évada a mindent visz kategória, abban nekem megmutatta a tévé, hogy mit is tud. Viszont az Avatartol a D+-on sokkal többet vártam :/
Jöhetnének még olyanok, amik tényleg megmutatják a tévé erejét szerintetek, kiváncsi lennék rá.Az a távirányító a légegérrel borzalom, nem vagyok képes megszokni. Szerencsére egy gombnyomásra eltűnik és rendes távirányítóként működik. Bár ergonómiailag is sztem katasztrófa
Egy Philips bőr borítású elegáns hosszúkás világítós vagy egy Hisense fém, százmilliót ráver kb (De még TCL hosszú műanyagja is százezret
) . Ez olyan mint egy jatéktévé játéktávirányítója
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy Philips bőr borítású elegáns hosszúkás világítós vagy egy Hisense fém, százmilliót ráver kb (De még TCL hosszú műanyagja is százezret
Vhiktor