Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Netfone
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Nálam streamingben nem volt soha akadás lannal, wifivel igen. Pedig minden itthonira elő vagyok fizetve meg nézem is.
Viszont nekem a Witcher legutóbbi évada a mindent visz kategória, abban nekem megmutatta a tévé, hogy mit is tud. Viszont az Avatartol a D+-on sokkal többet vártam :/
Jöhetnének még olyanok, amik tényleg megmutatják a tévé erejét szerintetek, kiváncsi lennék rá.Az a távirányító a légegérrel borzalom, nem vagyok képes megszokni. Szerencsére egy gombnyomásra eltűnik és rendes távirányítóként működik. Bár ergonómiailag is sztem katasztrófa
Egy Philips bőr borítású elegáns hosszúkás világítós vagy egy Hisense fém, százmilliót ráver kb (De még TCL hosszú műanyagja is százezret
) . Ez olyan mint egy jatéktévé játéktávirányítója
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy Philips bőr borítású elegáns hosszúkás világítós vagy egy Hisense fém, százmilliót ráver kb (De még TCL hosszú műanyagja is százezret
Vhiktor