- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
Skacok, Vhiktor. (Ezt részben érintettük tudom)
Dolby Vision Sötét vs Világos.Tegnap ránéztem D+-n az Avatarra. Állejtő a kép, DV Sötét a default, nagyon szép így is, pár jelenetnél átraktam Világosra, teszteltem... és így még inkább jött a magic érzés. A DV-nél néha ezt keresem. Meg ugye az Avatar-nál, pont kell az a kis plusz valami, hiszen alapból is egy különleges cuccot, látványt vár az ember.
A DV Világos beállításait igazából nem néztem, nem ugye az elég hasonló a Sötét-hez nem?
Világosnál, "valamivel" jócskán megküldi a fényerőt, a megfelelő helyeken, kijönnek a kuntúrok, de nem volt túl éles. A színek megmaradtak. Mintha kapnák egy kis extra HDR élményt. Ami már már a túl magas fényerő határait feszegette, de úgy unblokk talán dobott kicsit a képen. Sötét módban is jó, csak lehet hogy úgy kevésbé jön ki a metadatokban megküldött infó, hogy hol mennyire világítsa be a képernyőt az adott területen belül, az adott jelenetben?Szóval, mi az intented élmény : D Az Avatar moziban különösen jó volt és "sokat" tudott. Ahhoz képest a DV-Sötét, kevésbé volt magic talán egy picivel, a DV Világos képmód meg lehet sok? Mi a koncepció? A színek mindkettőben tökéletesek. Szal ez csak játék fényekkel inkább szerintem.
Egyébként továbbra is imádjuk a kalibrálást, nem is kell állítani a tv-n semmit. Élmény a 4K filmezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor