Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
Skacok, Vhiktor. (Ezt részben érintettük tudom)
Dolby Vision Sötét vs Világos.Tegnap ránéztem D+-n az Avatarra. Állejtő a kép, DV Sötét a default, nagyon szép így is, pár jelenetnél átraktam Világosra, teszteltem... és így még inkább jött a magic érzés. A DV-nél néha ezt keresem. Meg ugye az Avatar-nál, pont kell az a kis plusz valami, hiszen alapból is egy különleges cuccot, látványt vár az ember.
A DV Világos beállításait igazából nem néztem, nem ugye az elég hasonló a Sötét-hez nem?
Világosnál, "valamivel" jócskán megküldi a fényerőt, a megfelelő helyeken, kijönnek a kuntúrok, de nem volt túl éles. A színek megmaradtak. Mintha kapnák egy kis extra HDR élményt. Ami már már a túl magas fényerő határait feszegette, de úgy unblokk talán dobott kicsit a képen. Sötét módban is jó, csak lehet hogy úgy kevésbé jön ki a metadatokban megküldött infó, hogy hol mennyire világítsa be a képernyőt az adott területen belül, az adott jelenetben?Szóval, mi az intented élmény : D Az Avatar moziban különösen jó volt és "sokat" tudott. Ahhoz képest a DV-Sötét, kevésbé volt magic talán egy picivel, a DV Világos képmód meg lehet sok? Mi a koncepció? A színek mindkettőben tökéletesek. Szal ez csak játék fényekkel inkább szerintem.
Egyébként továbbra is imádjuk a kalibrálást, nem is kell állítani a tv-n semmit. Élmény a 4K filmezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor