Hirdetés
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de olyan problémám van az LG 65C1-emmel, hogy egyik napról a másikra a netflix gomb a távirányítón beadta az unalmast. Sokszor úgy kapcsoltam be a tv-t, hogy egyből arra nyomtam, és akkor egyből az indult, örültem is neki, h van dedikált gomb, de most nem kapcsol be rá, és ha bekapcsolt állapotban nyomom meg bármelyik ilyen disney, prime, vagy netflix gombot, csak annyit ír a tv, hogy ez a gomb nem elérhető
Ilyenkor mit lehet tenni? Konkrétan egyik nap ment, másik nap már nem, és nem is írta a tv, hogy lenne vmi frissítés. Maga az app működik, mert home-ról tudom indítani.Így is idegesített, hogy előtte a BX-emen volt play-pause gomb a távirányítón, ami minden appban működött, most az eleve eltűnt (fizikailag), és helyette lett egy google, meg alexa gomb, ami nem is működik itthon, de jelen helyzetben kompletten 6 gomb kuka

Új hozzászólás Aktív témák
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ilyenkor mit lehet tenni? Konkrétan egyik nap ment, másik nap már nem, és nem is írta a tv, hogy lenne vmi frissítés. Maga az app működik, mert home-ról tudom indítani.
Vhiktor