- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de olyan problémám van az LG 65C1-emmel, hogy egyik napról a másikra a netflix gomb a távirányítón beadta az unalmast. Sokszor úgy kapcsoltam be a tv-t, hogy egyből arra nyomtam, és akkor egyből az indult, örültem is neki, h van dedikált gomb, de most nem kapcsol be rá, és ha bekapcsolt állapotban nyomom meg bármelyik ilyen disney, prime, vagy netflix gombot, csak annyit ír a tv, hogy ez a gomb nem elérhető
Ilyenkor mit lehet tenni? Konkrétan egyik nap ment, másik nap már nem, és nem is írta a tv, hogy lenne vmi frissítés. Maga az app működik, mert home-ról tudom indítani.Így is idegesített, hogy előtte a BX-emen volt play-pause gomb a távirányítón, ami minden appban működött, most az eleve eltűnt (fizikailag), és helyette lett egy google, meg alexa gomb, ami nem is működik itthon, de jelen helyzetben kompletten 6 gomb kuka

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Óra topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Pixel 6a
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyenkor mit lehet tenni? Konkrétan egyik nap ment, másik nap már nem, és nem is írta a tv, hogy lenne vmi frissítés. Maga az app működik, mert home-ról tudom indítani.
Vhiktor