- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
RockHaRD #87317 üzenetére
1. A TV-n a LED-nél lévő kapcsolót próbáltad? (ha azzal megy, akkor a táv. lemerült vagy 'reset'-elni kell)
2. Ha a kapcsolóval sem működik, akkor még esetleg:
-TV kihúz
-30 másodpercig nyomni a TV alján lévő kapcsolót
-TV visszadug, bekapcsolni a TV alján lévő kapcsolóval -
zohan echte
tag
válasz
RockHaRD #16107 üzenetére
Akkor a lényeg, hogy nálad elfogadták garanciában ezt a hajlított kijelző cserét. Mit mondtak ez gyártási hiba? Durva, hogy megéri nekik csak a kijelzőt cserélni, azt hittem készüléket cserélnek. Nálad amúgy a helyi szervíz ment ki? Mekkora bontással járt a csere? Lehet én is pár hónap múlva rápróbálok a cserére.
-
Joshi
titán
-
Zolom89
senior tag
válasz
RockHaRD #15673 üzenetére
Az a segítség hogy a hirdetés képen is benne van?
Amikor elmentél megnézni és nem vetted észre az nem az eladó hibája.. szerintem ő sem nézte. Biztos h nem venném vissza ezért...
Egyébként megnéztem az enyémet most és nekem is van egy kis görbület mind a két oldalon ugyan ott. Pedig ez már egy új szervízes panel. De eddig soha nem vettem észre semmibe nem zavar.. nyílván egy próbát tehetsz a szervízbe az nem kerül semmibe, hátha..
-
sakal83
addikt
válasz
RockHaRD #15655 üzenetére
Isten bizony nem látok semmit. Annyit tudnod kell, hogy láttam pár oledet és nem voltak egyenesek ebből a szögből a 5 mm-es panel miatt. Ha zavar szólj az LG-nek és lehet kaősz egy csereutalványt, és még az öt év akció keretén belül talán tudzs venni egy újat.. Én észre sem vettem volna sem eladóként sem vevőként
-
yodamastah
őstag
válasz
RockHaRD #15662 üzenetére
Eyém sem ilyen. Semmi törés. Egyéltalán hogy a fenébe vetted észre? Nekem soha nem jutna eszembe ilyen szögből nézegetni a panelt hogy egyenes-e
Gariba nem hinném hogy cserélnek egy fizikailag sérült készülékház miatt.
Amúgy meg szerintem ha semmi funkcionális hibája nincs a tv-nek, és normál használat közben nem látni, akkor sz*rd le és használd. Ne nézegessed felülről
-
Helmoras
őstag
válasz
RockHaRD #15655 üzenetére
Pont ugy nez ki mintha nem jol emeltek volna meg amikor felallitottak, ez igy ranezesre egy ember probalta egy oldalrol felallitani es attol meghajlott, az enyem teljesen egyenes. Felteve hogy ez egy b7 nagyon hasonlit.
Persze... Ezt a szitut nehez reklamalni, akar mondhatja hogy te hajlitottad meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged