- iPhone topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
pkaresz
üzenetére
3 évesen, 1 hónappal ezelőtt úgy adtam el az előző oledemet, hogy 0 beégése volt, pedig 80%-ban feliratos filmeket néztem, többnyire fehér felirattal, elég sok sportközvetítéssel. Nem fog beégni semmilyen felirat. A linkelt videót is figyelmesen hallgassátok végig, ha meg nem értitek a nyelvet, akkor kérdezettek. Minden beéghet, de még LCD-n is, de ahhoz extrém, a valóságtól elrugaszkodott használat szükséges. Nyugodtan lehet használni az oledet felirattal is, én a fehéret használom, a legtöbb alkalmazás és csökkenti a felirat fényerejét, annyira nem vakító. Külső lejátszók esetében is hasonló a szitu, mérsékelten világos pl. a fehér felirat, a sárga "veszélyesebb", világos szürke jó, de csak akkor, ha az adott eszköz nem csökkenti le a fényerejét.
Apple TV+ felirat színét, betűtípusát, hátterét változtathatod, az appon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor