Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Squirrel

őstag

Tegnap nézegettem media marktban szegeden egy g2 lg-t es egy samu qn95b-t. Igaz demo futott mindkettőn, de meglepően egyformának tűnt a képe, mind feketé en, mind színekben. 9 éves vt60-ról kéne váltani, a 83-as g3 lett volna a kiszemelt. Sajnos ebben kb ugyanaz a panel van, mint a g2-ben, ezért a felárat nem éri meg, ez egyértelmű. Azert neztem be a mm-ba, hogy megnézzem, esetleg egy kisebb tv (77-es) hogy viszonyul a mostani 65-ös méretéhez, hát legnagyobb szomorúságomra nem tűnik egetverően nagy ugrásnak ( és 3-3.5 méterről néznénk). Igaz inkább esténként nézünk valamit, de gyerekek nappal is meséznek és a tv egy nagy ablakkal szemben van. Így jött a sátán sugallata, ha már mm-ban vagyok mi lenne ha rákukkantanék egy csúcs miniled-es tv-re. És legnagyobb megdöbbenésemre olyan egetverő különbséget nem láttam se a csúcs samu vagy nanocelles Lg, se a g2-es lg között. G3-ból nincsen még kirakva. Ezekből viszont kapható 85-ös modell is, ami méretben a cél lenne A szememmel van baj, direkt el van az oled állítva vagy tényleg kb egyformák? Árban kb igen. Lassan kéne váltani, mert ez a majd jövőre jobb oled jön, sajnos a 83 inches modelnél idén nem jött be. A 77-es g3 teljesen más kategória.

Új hozzászólás Aktív témák