- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
"Nem kell az LG védeni, mert k...szott szar panelokat rak a tévéibe"
Ez nem saját vélemény? Vagy talán valamilyen hivatalos álláspont arra vonatkozóan, hogy k...szott szar panelok kerülnek az LG tévéibe?
Nekem C2 van és nem k....szar panel van benne, sőt, sokkal jobb, mint amilyen nagyon sok egyéb gyártó oledjében van. És mindez nem 7-800e volt.
De akkor itt egy hivatalosabb statisztika:
"A mintegy 20 márka által kínált OLED TV-k piacán 2021-ben 80%-kal több, 6,525 millió készülék kelt el, amiből több mint 4 millió LG gyártmány volt." [link] És még bele sem túrtam magam alaposabban.
Matekozzunk kicsit. Több mint 4 millió LG, a maradék 2.5 millió megoszlik 20 márka (gyártó) között. Ez márkánként 120e db, ha szó szerint veszem a statisztikát. Tehát, 4 millió eladott LG oledre esik gyártónként 120e db egyéb oled.
Szűken számolva is 30x annyi az LG a gyártónként, "egyénenként", (márkánként) eladott oledekhez képest. Azt nem részletezi a statisztika, hogy hogy oszlik meg az a 20 egyéb gyártó, de kit érdekel, mert a számok magukért beszélnek.És hogy a kollégáid, meg a rokonaid mit hányszor cseréltek, az ugyanannyira nem hivalatos, mint az én "szerintem" véleményem...ha már itt tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor