- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
"Nem kell az LG védeni, mert k...szott szar panelokat rak a tévéibe"
Ez nem saját vélemény? Vagy talán valamilyen hivatalos álláspont arra vonatkozóan, hogy k...szott szar panelok kerülnek az LG tévéibe?
Nekem C2 van és nem k....szar panel van benne, sőt, sokkal jobb, mint amilyen nagyon sok egyéb gyártó oledjében van. És mindez nem 7-800e volt.
De akkor itt egy hivatalosabb statisztika:
"A mintegy 20 márka által kínált OLED TV-k piacán 2021-ben 80%-kal több, 6,525 millió készülék kelt el, amiből több mint 4 millió LG gyártmány volt." [link] És még bele sem túrtam magam alaposabban.
Matekozzunk kicsit. Több mint 4 millió LG, a maradék 2.5 millió megoszlik 20 márka (gyártó) között. Ez márkánként 120e db, ha szó szerint veszem a statisztikát. Tehát, 4 millió eladott LG oledre esik gyártónként 120e db egyéb oled.
Szűken számolva is 30x annyi az LG a gyártónként, "egyénenként", (márkánként) eladott oledekhez képest. Azt nem részletezi a statisztika, hogy hogy oszlik meg az a 20 egyéb gyártó, de kit érdekel, mert a számok magukért beszélnek.És hogy a kollégáid, meg a rokonaid mit hányszor cseréltek, az ugyanannyira nem hivalatos, mint az én "szerintem" véleményem...ha már itt tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor