- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Végül C2 lett. Benyomtam filmmakerbe, ami tesztek szerint is baromi jol kalibrált gyárilag, és egyből "haza értem" érzésem lett. Egyelőre nem találtam benne bugot, mint pl bejon a screensaver random film kozben. A menüje gyorsabb, nem kell levennem a tv-t a neteől nehogy felraknon random uj fw-t magától. Ez nekem még nem is lett volna gond, de barátnőm sokat netflixezik, neki igy sokkal kényelmesebb, hogy tudja használni rendesen.
A samu panele valoban tokeletesen homogén, LG nem az, de csak tesztképen látom, valós tartalomnál egyáltalán nem látom. Samu fényereje jobb, de itt meg jobb a polarizátor miatt a kontraszt napközben. Szóval mindegyiknek megvan az előnye hátránya, ha nem csak magamat nézem, hanem hogy barátnőmnek is melyik a kényelmesebb, akkor számunkra az LG a jobb kompromisszum egyelőre. Aztán 2-3 év mulva lehet majd 75" 3rd gen qd oled lesz samutól, ki tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor