Hirdetés
- iPhone topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
Malfroy
üzenetére
Nekem is teljesen jó lenne pendrive nélkül, Netflix és Disney+ is van, de nekem az egész dilemma ott kezdődött, hogy amikor olyan filmet akartam épp nézni, ami egyiken sem volt és ncore-on 4k-ban volt belőle 8-10 feltöltés 15 gb - 70 gb között, akkor ott totál elvesztettem a fonalat, hogy mi ezekben a különbség....(merthogy a sample alapján a mostani tvmen (ami egy 6 éves sima samu led) nem is érzékeltem semmit)
Aztán elkezdtem beleolvasgatni a fórumokba ott is és elsőre nyilván teljesen kínai volt, de ki van fejtve, hogy bizony sem a streaming, sem a 100e ft körüli mediabox-ok lejátszója nem tudja visszaadni teljesen egy eredeti bluray disc minőségét, viszont usb hdd-ről lejátszva egy 70 gb mp4/ts/mkv simán tudja, mert a legújabb tv-kban a beépített lejátszók ebből a szempontból erősebbek.
Ennyi.
...de mondom mégegyszer ezt nem én találom ki, ott írták többen. Ha valaki mást tapasztal, írja be nyugodtan.Még1: azt is írják nem kevés helyen, hogy az európai netflix sem tudja azt a bitrátát mint mondjuk máshol, ezért vpn-nel trükköznek. Az nekem is kérdés, hogy mi az a szint tényleg, ahol ezeket a különbségeket egyáltalán érzékelni lehet??? (pl 77 col 3 m-ről?) Lehet ez is csak szőrszálhasogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerviz topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor