- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Gazdagon átadja a szőlőszemek telt aromáját, és a borkészítők szeretete édesít meg minden kortyot. Kezdetben szkeptikus voltam, de hatásos. Elmúltak az alhasi panaszok, és kigyógyultam a depresszióból, szóval tényleg levette rólam a sötétség átkát.

Kicsit komolyabbra fordítva a dolgot...
A demó szép (mint általában minden demó...), de szerintem gyakorlatilag ugyan azt tudják ezek a '17-es OLED TV-k HDR10-el és DV-vel, hisz mindkét formátum lefedi a hardware tudását minden dinemnzióban (3D színtér, precizitás, stb). Ha van valami objektíven igazolható különbség, az inkább vagy onnan jön majd, hogy X készülékre jobban sikerült az Y formátum támogatása a szoftverben, vagy hogy jobban sikerült az adott kiadvány Z verziója.
De még általánosságban is azt mondanám, hogy elsőre sokkal jobban tetszett ez a HDR dolog, míg csak vizsgálgattam, mint mióta végignéztem egy filmet és még nem tudtam eldönteni, hogy az most jó vagy rossz, hogy kb. 10 perc után teljesen elfelejtettem, hogy HDR filmet nézek, nem SDR-t. Visszafelé is ki kéne próbálni, hogy ez most olyan dolog, aminek csak addig örül az ember, míg észben és szem előtt tartja, vagy hiányzik ha elveszi.
Pontosabban egy-két alkalommal zavart is, mikor a szemembe vakított egy zseblámpa, vagy ilyesmi (Alien). Szóval lényegében akkor tudatosult cask bennem, hogy az HDR, mikor néha zavart kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Acer LED monitor (B247Y)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor