- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Gazdagon átadja a szőlőszemek telt aromáját, és a borkészítők szeretete édesít meg minden kortyot. Kezdetben szkeptikus voltam, de hatásos. Elmúltak az alhasi panaszok, és kigyógyultam a depresszióból, szóval tényleg levette rólam a sötétség átkát.

Kicsit komolyabbra fordítva a dolgot...
A demó szép (mint általában minden demó...), de szerintem gyakorlatilag ugyan azt tudják ezek a '17-es OLED TV-k HDR10-el és DV-vel, hisz mindkét formátum lefedi a hardware tudását minden dinemnzióban (3D színtér, precizitás, stb). Ha van valami objektíven igazolható különbség, az inkább vagy onnan jön majd, hogy X készülékre jobban sikerült az Y formátum támogatása a szoftverben, vagy hogy jobban sikerült az adott kiadvány Z verziója.
De még általánosságban is azt mondanám, hogy elsőre sokkal jobban tetszett ez a HDR dolog, míg csak vizsgálgattam, mint mióta végignéztem egy filmet és még nem tudtam eldönteni, hogy az most jó vagy rossz, hogy kb. 10 perc után teljesen elfelejtettem, hogy HDR filmet nézek, nem SDR-t. Visszafelé is ki kéne próbálni, hogy ez most olyan dolog, aminek csak addig örül az ember, míg észben és szem előtt tartja, vagy hiányzik ha elveszi.
Pontosabban egy-két alkalommal zavart is, mikor a szemembe vakított egy zseblámpa, vagy ilyesmi (Alien). Szóval lényegében akkor tudatosult cask bennem, hogy az HDR, mikor néha zavart kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- DJI topic
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Asus TUF X670E-PLUS WIFI AM5 alaplap (kis sérüléssel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor