Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Gazdagon átadja a szőlőszemek telt aromáját, és a borkészítők szeretete édesít meg minden kortyot. Kezdetben szkeptikus voltam, de hatásos. Elmúltak az alhasi panaszok, és kigyógyultam a depresszióból, szóval tényleg levette rólam a sötétség átkát.

Kicsit komolyabbra fordítva a dolgot...
A demó szép (mint általában minden demó...), de szerintem gyakorlatilag ugyan azt tudják ezek a '17-es OLED TV-k HDR10-el és DV-vel, hisz mindkét formátum lefedi a hardware tudását minden dinemnzióban (3D színtér, precizitás, stb). Ha van valami objektíven igazolható különbség, az inkább vagy onnan jön majd, hogy X készülékre jobban sikerült az Y formátum támogatása a szoftverben, vagy hogy jobban sikerült az adott kiadvány Z verziója.
De még általánosságban is azt mondanám, hogy elsőre sokkal jobban tetszett ez a HDR dolog, míg csak vizsgálgattam, mint mióta végignéztem egy filmet és még nem tudtam eldönteni, hogy az most jó vagy rossz, hogy kb. 10 perc után teljesen elfelejtettem, hogy HDR filmet nézek, nem SDR-t. Visszafelé is ki kéne próbálni, hogy ez most olyan dolog, aminek csak addig örül az ember, míg észben és szem előtt tartja, vagy hiányzik ha elveszi.
Pontosabban egy-két alkalommal zavart is, mikor a szemembe vakított egy zseblámpa, vagy ilyesmi (Alien). Szóval lényegében akkor tudatosult cask bennem, hogy az HDR, mikor néha zavart kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor