Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Hashvrad
üzenetére
A win-en alapból 'be' állásban van a játék mód, nem az okozza (ki-be próbáltam). A win10 HDR módban 'állítgatja' a fényerőt, pl. ha a fórumot leküldöm a tálcára akkor a halvány háttérképen látszik, hogy hirtelen megemeli a fényerőt
. Szóval nem a TV a hibás (persze 'AI-fényerő: ki'). Ha zavar és nem feltétlenül szükséges a HDR, akkor SDR-ben használd a win-t. Nálam is SDR-ben van, mert az esetleges HDR anyagnál a madVR-ben beállítottam, hogy küldje a HDR metaadatot (YT HDR-t esetén pedig átkapcsolsz win HDR-re addig).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Szóval nem a TV a hibás (persze 'AI-fényerő: ki'). Ha zavar és nem feltétlenül szükséges a HDR, akkor SDR-ben használd a win-t. Nálam is SDR-ben van, mert az esetleges HDR anyagnál a madVR-ben beállítottam, hogy küldje a HDR metaadatot (YT HDR-t esetén pedig átkapcsolsz win HDR-re addig).
Vhiktor