- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
bnorci71
üzenetére
A feszültségingadozást minden készülék másképp viseli, nem érdemes összehasonlítani, OLED nagyobb fogyasztó, lehet, hogy valamilyen szünetmentes is megoldás lehetne. CI-kártya okozhat fagyást, nálam volt probléma egy CI-kártyával, szolgáltató cserélte, illetve visszaküldtem majd később igényeltem egy újat, mert tudtam, hogy az a gond és nem akartam felesleges méréseket, utána jó lett. Antennában a jelszint okozhat meglepetéseket, általában kockásodó/lefagyó kép a jellemző, persze ettől akár a szoftver is megbolondulhat, nálam egy Androidos Sony kb. használhatatlan volt TV-zésre bizonyos frekvenciákon, többi márkánál nem volt gond, 3 TV-t vittem az adott végpontra, hogy biztos legyek a hibában. Mivel már túl vagy néhány javításon és egy készülékcserén is így érdemes a többi dolgot is megvizsgálni, mert ennyire nem lehetsz peches, hogy az új készülék is hibás, persze semmi sem kizárt, de azért a valószínűsége kisebb. Nem lehet mást modai, mint próbálkozni a lehetőségekkel, és nem szabad azt sem elvezni ami szerintünk kizárt, mert néha pont ott lesz a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor