Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Vhiktor múlt hétvégén kalibrálta a JZ1500-amat. Volt időnk beszélgetni, elmesélte, hogyan kezdte ezt az egész kalibrálásos mókát, Német.oban tanulta majd itthon csiszolta tovább, én azt gondolom hogy ennyi idő alatt igen sok tapasztalatot lehet szerezni és az alaptudáson kívül ez a legfontosabb. El kellene azt fogadni, hogy nem egyforma "szemmel" látjuk a világot (pl. 40-45 felett már erősen változhat a szemünk, fénytörés/befogadás stb.) és nem biztos hogy ugyanúgy látjuk az adott képet mint egy másik ember. Az Ő tapasztalatával az az objektivitás is kialakul, hogy "mit és hogyan kell nézni és látni", pontosan tudja hogy vmi ok vagy sem, én pedig lehet hogy észre sem veszem, mert nem tudom mit nézzek/kellene lássak. Esetemben a korrekciós értékek pontosan megmutatták hogy volt mit állítani a készüléken, jóllehet addig is élveztem a látványt. Hogy tényleg szükséges-e kalibrálni egy tv-t/monitort, azt mindenki döntse el maga. Monitor esetén ha munkavégzéshez elengedhetetlen a színhelyesség, akkor nem is kérdés. TV esetén ha minőségi forrást nézünk, akkor érdemes lehet belevágni, ha másért nem, legalább a tudatért, hogy a készülék biztosan azt és úgy jeleníti meg, amit és ahogyan kell. Egy oled tv árához képest maximálisan korrekt Vhiktor munkadíja, nem beszélve a kapott szolgáltatás minőségéről. Ajánlom tisztelettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest