- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Vhiktor múlt hétvégén kalibrálta a JZ1500-amat. Volt időnk beszélgetni, elmesélte, hogyan kezdte ezt az egész kalibrálásos mókát, Német.oban tanulta majd itthon csiszolta tovább, én azt gondolom hogy ennyi idő alatt igen sok tapasztalatot lehet szerezni és az alaptudáson kívül ez a legfontosabb. El kellene azt fogadni, hogy nem egyforma "szemmel" látjuk a világot (pl. 40-45 felett már erősen változhat a szemünk, fénytörés/befogadás stb.) és nem biztos hogy ugyanúgy látjuk az adott képet mint egy másik ember. Az Ő tapasztalatával az az objektivitás is kialakul, hogy "mit és hogyan kell nézni és látni", pontosan tudja hogy vmi ok vagy sem, én pedig lehet hogy észre sem veszem, mert nem tudom mit nézzek/kellene lássak. Esetemben a korrekciós értékek pontosan megmutatták hogy volt mit állítani a készüléken, jóllehet addig is élveztem a látványt. Hogy tényleg szükséges-e kalibrálni egy tv-t/monitort, azt mindenki döntse el maga. Monitor esetén ha munkavégzéshez elengedhetetlen a színhelyesség, akkor nem is kérdés. TV esetén ha minőségi forrást nézünk, akkor érdemes lehet belevágni, ha másért nem, legalább a tudatért, hogy a készülék biztosan azt és úgy jeleníti meg, amit és ahogyan kell. Egy oled tv árához képest maximálisan korrekt Vhiktor munkadíja, nem beszélve a kapott szolgáltatás minőségéről. Ajánlom tisztelettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest