- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
maximuss #73948 üzenetére
Tök érdekesen szubjektívek a kalibrálást végzők is.
Pl. Vhiktor írja, hogy a Sony OLED-ek tapasztalatai alapján out-of-the-box nem színhelyesek.
Ez a kalibráló csóka meg egészen mást mond, szerinte "szokás szerint kalibrálás előtt is kiváló a színhelyessége a 77A80J-nek".
Szóval a legjobb a saját tapasztalat mindig. -
junior19
senior tag
válasz
maximuss #73948 üzenetére
Eddig csendben voltam, de azért mindennek van határa. Többekkel privát üzenetben is beszélgettünk, s néhányszor kiderült, nem is volt olyan jó a kalibrálás.
Az, hogy Németországban tanulta a kalibrálást, nem tudom elhinni. Elég csak a projektor topikban a 3 évvel ezelőtti hozzászólásait olvasni, még a dinamika tartományt sem tudta pontosan mit takar.
Persze lehet, hogy azután kiment tanulni, csak akkor miért engem kérdezgetett privátban még 2 éve is, mielőtt elkezdte itt reklámozni a szolgáltatását.
Ezek után megtéveszteni egy fórumtársat, félrevezetni nem tartom etikusnak.
Nem tudok a kalibrálásáról véleményt mondani, mert nem láttam,, hogyan kalibrál, s így nem is lenne etikus. De félrevezetni az ügyfeleket, azt sem tartom annak. Illetve ha Németországban tanult, akkor gondolom a végzettségét is megmutatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged