Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz daneel_hu #7288 üzenetére
Ha a plazmát is ezerrel toltad, akkor mindent értek. Nálam ott is 45-48 körül állt a kontraszt...ha jól emlékszem, de hallottam másnál 100 körüli értékekről is. És ott ugye a kontraszt, gyakorlatilag a plazma cella fényerejét (fűtését) változtatta úgy, mint olednél az "oled" fényerő. Csak olednél még ott egy "kontraszt" is, amivel még ennél is pontosabban össze lehet hozni a megfelelő kép-dinamikát. Szerintem...
És ennek semmi köze sem a 910V-hez sem egyéb oledhez. A "fényerő" alatt én kizárólag oled fényerőt értek, nem "világosságot", aminél 50 felett valóban fakul, mint állat. 90-es kontraszt + 40-60-as OLED fényerő SDR-en egyszerűen, nem lehet jó. Egyéni ízlésnek el tudom fogadni (nagy nehezen), de hogy mindenkinek így "kellene" néznie egy oledet, azt kétlem. Verőfényes szobában esetleg még el lehetne viselni, de sötét szobában tartós szemkárosodást okoz, ezt borítékolom.
"Rtings" szerint: "B7", "C7" 17-16-os oled fényerő mellé 100-as kontraszt. Tényleg nem értem ezeket a túlzó beállításokat nálad. Vagy "mindenki szembe jön az autópályán". (ha érted)
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest