Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tasker
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu #7288 üzenetére
Ha a plazmát is ezerrel toltad, akkor mindent értek.
Nálam ott is 45-48 körül állt a kontraszt...ha jól emlékszem, de hallottam másnál 100 körüli értékekről is.
És ott ugye a kontraszt, gyakorlatilag a plazma cella fényerejét (fűtését) változtatta úgy, mint olednél az "oled" fényerő. Csak olednél még ott egy "kontraszt" is, amivel még ennél is pontosabban össze lehet hozni a megfelelő kép-dinamikát. Szerintem...
És ennek semmi köze sem a 910V-hez sem egyéb oledhez. A "fényerő" alatt én kizárólag oled fényerőt értek, nem "világosságot", aminél 50 felett valóban fakul, mint állat. 90-es kontraszt + 40-60-as OLED fényerő SDR-en egyszerűen, nem lehet jó. Egyéni ízlésnek el tudom fogadni (nagy nehezen), de hogy mindenkinek így "kellene" néznie egy oledet, azt kétlem.
Verőfényes szobában esetleg még el lehetne viselni, de sötét szobában tartós szemkárosodást okoz, ezt borítékolom.
"Rtings" szerint: "B7", "C7" 17-16-os oled fényerő mellé 100-as kontraszt. Tényleg nem értem ezeket a túlzó beállításokat nálad. Vagy "mindenki szembe jön az autópályán". (ha érted)
Új hozzászólás Aktív témák
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Újszerű, hibátlan LG OLED55C21LA - garanciával!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest