- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha a plazmát is ezerrel toltad, akkor mindent értek.
Nálam ott is 45-48 körül állt a kontraszt...ha jól emlékszem, de hallottam másnál 100 körüli értékekről is.
És ott ugye a kontraszt, gyakorlatilag a plazma cella fényerejét (fűtését) változtatta úgy, mint olednél az "oled" fényerő. Csak olednél még ott egy "kontraszt" is, amivel még ennél is pontosabban össze lehet hozni a megfelelő kép-dinamikát. Szerintem...És ennek semmi köze sem a 910V-hez sem egyéb oledhez. A "fényerő" alatt én kizárólag oled fényerőt értek, nem "világosságot", aminél 50 felett valóban fakul, mint állat. 90-es kontraszt + 40-60-as OLED fényerő SDR-en egyszerűen, nem lehet jó. Egyéni ízlésnek el tudom fogadni (nagy nehezen), de hogy mindenkinek így "kellene" néznie egy oledet, azt kétlem.
Verőfényes szobában esetleg még el lehetne viselni, de sötét szobában tartós szemkárosodást okoz, ezt borítékolom. 
"Rtings" szerint: "B7", "C7" 17-16-os oled fényerő mellé 100-as kontraszt. Tényleg nem értem ezeket a túlzó beállításokat nálad. Vagy "mindenki szembe jön az autópályán". (ha érted)

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Samsung kuponkunyeráló
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 év Apple Garancia - AppleCare köthető
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam ott is 45-48 körül állt a kontraszt...ha jól emlékszem, de hallottam másnál 100 körüli értékekről is.
És ott ugye a kontraszt, gyakorlatilag a plazma cella fényerejét (fűtését) változtatta úgy, mint olednél az "oled" fényerő. Csak olednél még ott egy "kontraszt" is, amivel még ennél is pontosabban össze lehet hozni a megfelelő kép-dinamikát. Szerintem...
Verőfényes szobában esetleg még el lehetne viselni, de sötét szobában tartós szemkárosodást okoz, ezt borítékolom.
Vhiktor