- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha a plazmát is ezerrel toltad, akkor mindent értek.
Nálam ott is 45-48 körül állt a kontraszt...ha jól emlékszem, de hallottam másnál 100 körüli értékekről is.
És ott ugye a kontraszt, gyakorlatilag a plazma cella fényerejét (fűtését) változtatta úgy, mint olednél az "oled" fényerő. Csak olednél még ott egy "kontraszt" is, amivel még ennél is pontosabban össze lehet hozni a megfelelő kép-dinamikát. Szerintem...És ennek semmi köze sem a 910V-hez sem egyéb oledhez. A "fényerő" alatt én kizárólag oled fényerőt értek, nem "világosságot", aminél 50 felett valóban fakul, mint állat. 90-es kontraszt + 40-60-as OLED fényerő SDR-en egyszerűen, nem lehet jó. Egyéni ízlésnek el tudom fogadni (nagy nehezen), de hogy mindenkinek így "kellene" néznie egy oledet, azt kétlem.
Verőfényes szobában esetleg még el lehetne viselni, de sötét szobában tartós szemkárosodást okoz, ezt borítékolom. 
"Rtings" szerint: "B7", "C7" 17-16-os oled fényerő mellé 100-as kontraszt. Tényleg nem értem ezeket a túlzó beállításokat nálad. Vagy "mindenki szembe jön az autópályán". (ha érted)

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam ott is 45-48 körül állt a kontraszt...ha jól emlékszem, de hallottam másnál 100 körüli értékekről is.
És ott ugye a kontraszt, gyakorlatilag a plazma cella fényerejét (fűtését) változtatta úgy, mint olednél az "oled" fényerő. Csak olednél még ott egy "kontraszt" is, amivel még ennél is pontosabban össze lehet hozni a megfelelő kép-dinamikát. Szerintem...
Verőfényes szobában esetleg még el lehetne viselni, de sötét szobában tartós szemkárosodást okoz, ezt borítékolom.
Vhiktor