Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
én sem szartam le végül, mert újabb tesztelés alatt találtam még 2 db halott subpixelt + körülöttük levő 3x3 cmes részen több gyengébben világító pixelt is, így panelcserét kértem az LG-től. + lehet sasszemem van, de ma sikerült az alsó képernyő részen levő halott pixelt filmezés közben is kiszúrni, szóval zavaró
Az elállást szerettem volna eredetileg, de a voda nem igazán volt partner olyan ügyfélbarát megoldásban, amivel vagy ne kelljen kisbuszt bérelnem sokezeré' vagy neadjisten hetekig nélkülözni a készüléket.Az LG meg fél perc alatt felvette a munkalapot, 1 óra múlva hívott a szerelő, mondta hogy berendelte a konkrét panelt és 1 hét múlva házhoz jön
viszont ma szomorúan konstatáltam hogy a xiaomi mi box s-em nem támogatja a dolby visiont, csak a HDR-t.
Ez cink, mert nem szerettem volna mi tv stick 4K-t venni emiatt, illetve azon nincs hálókábeles csatlakozási lehetőség, így esélytelen összenézni normális androidos rendszer alatt mit tudna egy jobbféle lejátszó tömörítés és képminőség ügyileg.....btw, van valami kecske jóllakik / káposzta is megmarad beállítás, amivel a HDR / dolby vision előnyeit ötvözni lehetne ? Nekem személy szerint a HDR tartalmak fluidsága, főleg a mozgás, jobban bejön, a dolby visionnél ez nincs meg, viszont jobb az overall képminőség. Nincs erre valami motion beállítás dolby vision alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor