- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
Sziasztok,
Új vagyok itt, eddig csak olvasgattam, de most kérdezni/hozzászólni is szeretnék.
(Kb ősszel költözni fogunk, ahol teljesen új nappali miatt elkezdtem jobban nézegetni a TV infókat az utóbbi időben.)
A mostani/idei bes buy oled témához ami nálam is kérdés leginkább, hogy mit tud majd a Sony dobni és a nem qd oled típusok (pl 77-es A80K) milyen áron mennek majd.
Sokszor írtátok az LG-t mint legjobb opció, a Sony-t viszont kevésbé. Viszont nemrég fent feljött a DTS kérdés, és azt ha jól tudom a Sonyk csípőből viszik külső lejátszó és egyebek nélkül. Szinte az összes youtube összehasonlítóban az A90J/A80J veri a G1/C1-et minőségben. Nyilván árban több, de ha máshogy látjátok és van még egyéb érv az LG mellett (az áron kívül), akkor írjatok esetleg, mert kíváncsi vagyok.
Még nem döntöttem véglegesen, mert ősszel veszek majd, de ha most vennék, akkor valószínűleg egy 65-ös A90J-re voksolnék, mert szinte feleződött már az ára 1 év alatt. (és lehet megy még lejjebb)
Szerintetek meddig lesz egyébként a 2021-es modellekből készlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor