Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Szerintem a csúszkás megoldáshoz nagyon komoly időzítő elektronika kell, bár én még csak PWM-el villogtattam LED-et Arduinoval, szóval nincs nagy elektronikai tapasztalatom... de az ilyen digitális vezérlés minden esetben órajelhez kötött szerintem, tehát muszáj megadni egy frekvenciát a panelnek. Ha 1 ms black, 6 ms frame, 1 ms black insertet akarsz, ahhoz már 1kHz-es panelvezérlés kéne.
Egyébként a BFI-nek kell, hogy legyen valami alsó határa, ahol érződik a hatása. Ha túl rövid a black frame, akkor lehet nem is látszik. Jó kérdés, hogy 1 ms egyáltalán érezhető lenne. Szóval látható vibrálásnak kell lennie, mert a retina kémiai alapon működik, fehérjék cikáznak ide oda, ez a szűk keresztmetszet.
A mozi pilléjét kéne szimulálni, akkor megnyugodnának a kedélyek

+ esetleg szimulálni az LCD blurt 5:5 pulldown-nál, hogy az 1. és 5. frame egy 50-50% -os átmeneti frame... de torokszorító, hogy az LCD gyengeségeit kellene szimulálni :/ vagy BFI vagy TM. Nincs jó megoldás...

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Horgász topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor