Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Egyébként úgy néz ki sikerült megoldani. A google fiókot át tettem csak alkalmazásmódba, ott ki is írta hogy így nem keres,kutat,szinkronizál,stb, ill kikapcsoltam minden háttérben futó alk, folyamatot,pl háttérben történő csatorna infó, keresés,hangvezérlés,stb. Most hogy pont mitől lett jó, melyik folyamat vagy alk. kilövésenem tudom, de most ha kikapcsolom van pár mp fogyasztás-kis búgás, de utána fogyasztás mérő lemegy 0.2-0.4w közé, és további búgás fogyasztás nincs. Na végre.Ezt a búgást egyébként csak kikapcs után csinálta, ill inkább csak éjszaka lehetett hallani halkan, ha tök csend volt. Nappal nem lehet szinte hallani, norm körülmények közt. Szóval aki nem hiszi toljon rá 1 fogymérőt, és nézze meg, szerintem az hogy alapból 25 percig fogyaszt még 25w-ot,az nem kevés. Engem zavart, mert ha fél órára elszaladok valahova akkor is kikapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bittorrent topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor