Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirig
csendes tag
Gratulálok az új tv-hez !
Már tavaly is gondolkodtam az oleden, de kisebb "gyermekbetegségei" miatt, nem vettem még a 2015-ös szériából. Mielőtt bármi technikai újdonságot vásárolok, hetekig olvasok, járom a külföldi fórumokat, hogy minél több információval rendelkezzem és számomra a legjobb ár/érték arányú eszközt vásároljam meg. Mivel tuudom, hogy max. 2-3 évig használom az új beszerzést, így nagyon fontos az adott termék minden egyes hibájának és erősségének a megismerése. Számomra, az idei oledek érték el azt a technikai szintet, amelyet teljes mértékben elfogadhatónak tartok. A tavalyi oledek is kiváló tv-k és abban mindenki biztos lehet, hogy a fekete ezeken a kijelzőkön, tényleg fekete
, de mindenkinek más a priorítása és (itt újra kiemelném), számomra a tavalyi medellek nem voltak még eléggé kiforottak.
Még UHD-lejátszóm nekem sincs, de épp az előbb néztem (Netflix) egy 4K (Dolby Vision HDR technikával masterelt) filmet és nem győztem csodálkozni
és épp most böngészem az internetet, hogy hol tudnék egy új UHD-playert vásárolni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Syl: UPS - te áldott!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Delta Force (2024)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de mindenkinek más a priorítása és (itt újra kiemelném), számomra a tavalyi medellek nem voltak még eléggé kiforottak.
és épp most böngészem az internetet, hogy hol tudnék egy új UHD-playert vásárolni... 
Vhiktor