- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykó78
tag
Korrekt válasz
Külön öröm, hogy az elérhető akkori legjobb képminőségű tévékhez képest is ennyivel többet tud nyújtani. Lassan nálam is eljön a váltás ideje. Viszont úgy tűnik megint beszívtam a konzolosdi miatt. Panasonic plazmánál is a drágább típust kellett választanom a jóval kisebb input lag miatt. (GT60 ST60 helyett). Ebből a szempontból úgy tűnik a "B" széria nálam nem opció.
Köszi mégegyszer, használd egészséggel. -
Petykó78
tag
Köszi a rövid ismertetőt.
Az ST50 is kalibrált tv volt és ahhoz képest is annyival pontosabbak a színek? Nekem plazmám van de az idei típusok elgondolkodtattak a váltásról. A korábbi LG modelleknél sötét-közel fekete képtartalomnál tapasztalható világos sávosodás itt már nincs jelen? -
-
mettek
addikt
Nekem tegnap hozták ki az uj tv-m: 55 920v, ergo a tied tavalyi modellje. A boltban a srác azt mondta hogy képre ugyanazt fogja nyújtani mint az uj széria. Előtte 60-65 colos ledben gondolkodtam de végül ezt vettem meg mert extra fél áfás akcióban volt, igy baromi jo áron volt az Oled-ek kozott.
A képe iszonyat, és ezt ugy mondom hogy egy Pana st50 plazmát váltott. Eszméletlen feketéje van, szuper színek, élethű, még a youtubeos 4k videók is lélegzet elállítóak. Bele se merek gondolni mit művelne valós 4k blu rayyel. Ez a televíziók jövője! Az LG megcsinálta és ha a többi gyártó nem hozza be a lemaradását akkor bizony a felső kategóriát az LG fogja uralni mert aki 7-800ezer fölött vesz tv-t és nem oledet választ az nem komplett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest